Івано-Франківськ

На Калущині ремонтують дороги (ВІДЕО)

Роботи ведуться у селах Копанки та Негівці.

Про це повідомили у службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Працівники ліквідували аварійну ямковість пневмо-струменевим методом на шляху Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш. Дорогу в селі Негівці підготували до поверхневої обробки. Важливість ремонтних робіт прокоментував заступник начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області з експлуатаційного утримання доріг Михайло Новосільський:

Поверхнева обробка захищає дорожній одяг від передчасного руйнування та створює шорсткість покриття, що значно підвищує безпеку дорожнього руху транспортних засобів.

а/д Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш

✅ На а/д Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш здійснюється ліквідація аварійної ямковості пневмо-струменевим методом у с. Копанки Калуського району. ✅ Дорожнє підприємство провело підготовку покриття до влаштування поверхневої обробки ділянки дороги в с. Негівці та розпочало 21 липня роботи.📍«Поверхнева обробка захищає дорожній одяг від передчасного руйнування та створює шорсткість покриття, що значно підвищує безпеку дорожнього руху транспортних засобів», – наголошує заступник начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області з експлуатаційного утримання доріг Михайло Новосільський.📸На відео: Влаштування одношарової поверхневої обробки з двома розсипаннями щебню.

Gepostet von Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області am Dienstag, 21. Juli 2020

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено