Івано-Франківськ

“Велике будівництво” садочків: у Тлумацькому та Верховинському районах з’являться нові дошкільні заклади (ФОТО)

У Гринівці, що на Тлумаччині та в селі Верхній Ясенів Верховинського району триває будівництво дитячих дошкільних закладів.

Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської облдежрадміністрації, пише ПІК.

На Верховинщині споруджують дитячий садочок на 40 місць. Вчора, 22 липня із ходом будівельних робіт ознайомилися голова райдержадміністрації Василь Бровчук спільно з директором департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Володимиром Рачкевичем.

“Переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться вчасно завершити будівництво і даний дитячий садочок відчинить свої двері, щоб діти мали змогу отримувати якісну дошкільну освіту в сучасному закладі”, – зазначив Василь Бровчук.

verkhovuna0 verkhovuna0k

На Тлумаччині, у селі Гринівці триває реконструкція незавершеного будівництва універсального блоку школи під дитячий садок. На сьогодні підрядники завершили внутрішнє оздоблення приміщень, встановили керамічну плитку, дерев’яну підлогу, сантехніку, завезли меблі. Тож, дитсадок прийме на виховання дітей дошкільного віку уже з нового навчального року.

grinivsk

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено