Івано-Франківськ

Сьогодні на Тисмениччині побував очільник Прикарпаття (ФОТО)

24 липня Віталій Федорів відвідав підприємство "Галвапно" в селі Довге.

Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

Керівник області був присутній під час закладання капсули під будівництво нового виробничого комплексу із видобутку та переробки вапна ТОВ “Галвапно”.

“Прихід на Прикарпаття нового інвестора – це важлива подія для області.Реалізація проекту дасть змогу створити виробництво із видобутку та переробки вапна, нові робочі місця та залучити значний фінансовий ресурс для розвитку громади”, – наголосив Віталій Федорів.

Своєю чергою керівник підприємства Ілля Марчевський зазначив, що для втілення проекту буде вкладено 200 мільйонів гривень.

“Все обладнання, яке використовуватиметься на підприємстві, буде іноземного походження, зокрема італійського, із дотримання всіх міжнародних стандартів якості. Робота виробничого комплексу, де працюватиме в основному місцеве населення, забезпечить виготовлення вапна і всіх його різновидів, які сьогодні мають значний попит серед споживачів”, – підкреслив Марчевський.

Вже до кінця року підприємство розпочне свою роботу та зможе забезпечувати до 18-20 відсотків потреб вітчизняного ринку, який сьогодні постачається в Україну із країн ближнього зарубіжжя.

IMG 0234 galvapno IMG 0238 v IMG 0298 galvapno IMG 0328 galvapno IMG 0365 galvapno IMG 0393 galvapno IMG 0452 galvapno

Читайте також у ПІК:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено