Івано-Франківськ

«Захистимо армію!» В Івано-Франківську люди підтримали українські Збройні сили (ВІДЕО)

Вчора у містах України пройшла акція на підтримку українських військових «Захистимо армію».

В Києві перед Офісом Президента українці висловити своє незадоволення домовленостями про всеосяжне припинення вогню на Донбасі, за якими українським військовим заборонено використання важкого озброєння, безпілотників, снайперського вогню та ін. Про це йдеться у відповідній заяві Міністерства Оборони України. Водночас, у Міноборони заявляють про те, що армії не заборонили оборонятися.

В Івано-Франківську зібралися на Вічевому Майдані на захист армії представники кількох проукраїнських політичних партій, громадських організацій, мешканці міста. Людей було не багато – до пів сотні.

Історикові за фахом, Ярославові Коретчуку нинішня ситуація нагадує те, як українців, зокрема, майже беззбройних, кидали в атаки на гітлерівські війська радянські полководці.

Наталія Перцович, громадська активістка, яка волонтеркою допомагала спершу майданцівцям, а згодом українській армії в перші роки протистояння її з російськими окупаційними військами, вважає, що сьогодні по всіх фронтах робиться все, аби здати національні інтереси держави на користь ворога.

Детальніше – в матеріалі ПІКу.

Перегляньте також:

Місяць після повені на Прикарпатті: відновлення інфраструктури та виплати людям (ВІДЕО)

Здорові медики – здорова громада: у Франківську облаштували кімнату відпочинку для лікарів (ВІДЕО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено