Івано-Франківськ

Чи поверне Халаменда 3 гектари лісу державі? (Відео)

Мова йде про ділянку в селі Рибне, поблизу Івано-Франківська.

Про це повідомляє Firtka, пише ПІК.

Це 3 гектари державної землі, що належать ДП «Івано-Франківське лісове господарство».

“Наприкінці 2000-х землю захопив Ігор Халаменда, який більш відомий як кримінальний авторитет Бура. Територію обгороджує паркан довжиною більше кілометра, за ним – приватна охорона, а по периметрі – відеоспостереження”, – йдеться у повідомленні.

Нещодавно адвокати Халаменди отримали поразку в Апеляційному суді Івано-Франківської області. Законність рішення Тисменицького районного суду підтвердили. Набуло чинності це рішення ще 30 червня 2020 року.

“Згідно з рішенням суду, Ігор Халаменда зобов’язаний демонтувати огорожу на землі, яка належить лісгоспу, та повернути землю в державне користування”

Інтереси держави в цій справі захищає перший заступник прокуратура Івано-Франківської області. Це він звернувся з позовом до Тисменицького районного суду. Справу розглянули ще 11 лютого 2020 року. Суддя Марія Хоминець зобов’язала демонтувати огорожу і надати лісгоспу доступ до державного лісу. Таким чином прокуратура отримала всі законні підстави вимагати виконання рішення суду та залучати до цього виконавчу службу.

Тим часом, у  спільноті “Frankivsk Today” з’явилося відео на цю тему.

Прокуратура зобов'язала Халаменду розібрати кам’яну огорожу і передати землі лісовому господарству

Прокуратура зобов'язала Халаменду розібрати кам’яну огорожу і передати землі лісовому господарствуПаркан довжиною більше кілометра обгороджує 3 гектари державної землі в селі Рибне. За ним – приватна охорона. По периметру – система відеоспостереження.Цю територію лісового фонду завбільшки як п'ять футбольних полів наприкінці 2000-х захопив Ігор Халаменда, відомий на прізвисько "Бура". Прокуратура зобов'язала його власним коштом розібрати кам’яну огорожу і передати землі лісовому господарству.Нещодавно адвокати Халаменди отримали поразку в Апеляційному суді Івано-Франківської області. Підтверджено законність рішення Тисменицького районного суду, яке зобов‘язує Буру повернути в державну власність 3 гектари заповідної території. Рішення вступило в законну силу 30 червня.Згідно з рішенням суду, Ігор Халаменда зобов’язаний демонтувати огорожу на землі, яка належить лісгоспу, та повернути землю в державне користування.Інтереси держави в цій справі захищає перший заступник прокуратура Івано-Франківської області. Саме він звернувся з позовом до Тисменицького районного суду про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою біля села Рибного, яка належить ДП «Івано-Франківське лісове господарство».Справу розглянули 11 лютого 2020 року. Суддя Марія Хоминець прийняла рішення зобов'язати демонтувати огорожу і надати лісгоспу доступ до державного лісу. Так прокуратура отримала законні підстави вимагати виконання рішення суду та залучати до цього виконавчу службу.

Gepostet von Франківськ Сьогодні am Montag, 27. Juli 2020

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

На “зеленому коридорі” зловили мешканця Івано-Франківщини

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено