Івано-Франківськ

Як не стати жертвою торгівлі людьми: акція “Лабіринт можливостей” (ФОТО)

Акція присвячена Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми.

Як не потрапити в ситуацію торгівлі людьми? Сьогодні, 30 липня, на Вічевому майдані проходить інформаційна акція “Лабіринт можливостей”, пише ПІК.

Протидія торгівлі людьми

Акцію організовує Карітас Івано-Франківськ спільно з Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради. Мета акції – проінформувати мешканців Івано-Франківська про правила безпечного працевлаштування та подорожей за кордоном.

При проходженні лабіринту людей чекатимуть різні завдання, котрі подібні до ситуацій, які можуть трапитись за кордоном розповідає Людмила Ковальчук, завідувачка консультативного центру з надання допомоги особам які постраждали від торгівлі людьми благодійного фонду Карітас Івано-Франківськ.

Наприклад, перевезти пакунок невідомим містом, віддати паспорт на період працевлаштування чи підписати договір невідомою мовою. Цього робити не можна в жодному разі“, – каже Людмила.

В лабіринті є два виходи – безпечний і небезпечний. У випадку, якщо людина потрапляє в ситуацію торгівлі людьми, їй розповідають, які дії були неправильними, та що потрібно змінити.

Відвідувачі акції можуть отримати інформаційні буклети, тематичні браслети та флаєри з інформацією про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій.

інформаційна акція "Лабіринт можливостей"Акція з протидії торгівлі людьмиВсесвітній день боротьби з торгівлею людьмиphoto5267227500042366542

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено