Івано-Франківськ

У Франківську патрульна поліція вчить дітей правил безпеки за допомогою мультфільмів (ВІДЕО)

Протягом трьох місяців створили п’ять анімацій для освітніх заходів на тему “Правила безпеки”.

У Івано-Франківську сьогодні, 31 липня презентували мультфільми. Створені вони ГО «Інститут неформальної освіти» рамках проекту соціальної мультиплікації “Світ повний можливостей” та Управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Одним із напрямків роботи поліції є те, що вони відвідують школи та університети, де спілкуються з учнями та проводять різноманітні заняття. В основному читають лекції, що вчать дітей як потрібно діяти в тій чи іншій ситуації. Завжди такі уроки доповнюють відеорядом із просторів інтернету, адже так матеріал сприймається краще. Щоправда не завжди знаходять те, що їм потрібно. Саме тому вирішили створити власні мультфільми, які розкриватимуть посил поліцейських повною мірою.

Мультфільми моделюють різні небезпечні ситуації, які можуть переслідувати школярів. Один мультфільм триває хвилину-півтори.

«Цей проєкт орієнтований на найбільш уразливу групу населення – дітей дошкільного та шкільного віку. Хотіли максимально доступно донести дітям, як поводити себе в різних ситуаціях: на дорозі, при спілкуванні з незнайомими людьми тощо», – прокоментував начальник Управління патрульної поліції області Андрій Киричук.

Додатково: Інститут неформальної освіти – громадська організація, яка має на меті розвиток громадянського суспільства через створення, імплементацію та розвиток різних інструментів неформальної освіти. Одним із проєктів ГО є проєкт соціальної мультиплікації «Світ повний можливостей», який розвиває творчі та командні здібності дітей та дорослих, вчить критично та аналітично мислити, шукати причини, наслідки та шляхи вирішення складних ситуацій. Проєкт реалізується з 2017 року і до сьогодні…

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено