Івано-Франківськ

Долина співпрацюватиме зі Румунією, задля покращення медицини (ВІДЕО)

В ході реалізації проекту амбулаторія №1 Центру ПМД поповниться медико-діагностичним обладнанням і не тільки..

Міський голова Володимир Гаразд підписав контракт на реалізацію проєкту «Співпраця для покращення якості медичного обслуговування в громадах Долини та Бая-Спріє», який спрямований на підвищення якості медичного обслуговування у центрах первинної медичної допомоги Долини і румунського міста – Бая-Спріє.

Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

“В ході реалізації проекту амбулаторія №1 Центру ПМД поповниться медико-діагностичним обладнанням, кабінети сімейних лікарів будуть укомплектовані новими меблями та оргтехнікою, для лікарів проведуть навчання. Загальний термін реалізації проєкту – 18 місяців. У листопаді-грудні розпочнеться реалізація першого етапу проекту”, – йдеться у повідомленні.

Загальний бюджет проекту складає 337,6 тисяч євро, з яких 293 тисячі євро – це безповоротна технічна допомога з боку Європейського Союзу.

Докладніше про реалізацію проєкту та його перспективи – у ВІДЕО:

Міський голова Володимир Гаразд підписав контракт на реалізацію проєкту «Співпраця для покращення якості медичного обслуговування в громадах Долини та Бая-Спріє», який спрямований на підвищення якості медичного обслуговування у центрах первинної медичної допомоги Долини і румунського міста – Бая-Спріє. Докладніше про реалізацію проєкту та його перспективи – у ВІДЕО:

Gepostet von Долина – міська рада / Dolyna City Council am Dienstag, 4. August 2020

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено