Івано-Франківськ

У Львові дозволили не закривати спортивні клуби і готелі, попри “помаранчеву” зону

«Спортивні заклади і хостели продовжують функціонувати, будуть додаткові обстеження», — А. Москаленко.

На засіданні Львівська міська комісія з питань ТЕБ і НС дозволили не закривати спортивні клуби, фітнес-центри, готелі та хостели.

Про це повідомляє Львівська міська рада, пише ПІК.

«Завершилося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, де було адаптовано рішення державної комісії щодо «помаранчевої» зони. У форматі «помаранчевої» зони Львів функціонує вже останніх 5−6 місяців, саме тому спортивні заклади, фітнес-центри, хостели продовжують у Львові працювати. Ми проаналізували вимоги, які були в державній постанові, і розуміємо, що якщо в спортивному залі, клубі на 200, 300, 400 кв. м перебуває 2−3 людини, а ці заклади були сьогодні і вчора промоніторені, то зрозуміло, що небезпеки немає», – повідомив Андрій Москаленко, заступник голови Львова.

Як повідомляють в міській раді Львова, робота більшості закладів та установ у місті не змінюється, за умов дотримання карантинних обмежень: використання масок, дезінфекторів, дотримання дистанції тощо. Також проведуть додаткову перевірку ринків, супермаркетів, торгово-розважальних центрів, закладів спорту та закладів громадського харчування на дотримання карантинних вимог.

Нагадаємо, Україну поділили на чотири «карантинні» зони (мапа), таким чином до “помаранчевої” зони увійшли декілька міст, зокрема Львів та Івано-Франківськ. Карантинні обмеження в цій зоні передбачають такі заборони: діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо, окрім готелів); діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; спортзали, фітнес-центри, заклади культури; обмеження для масових заходів (1 людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей).

До слова, у  МОЗ розповіли, чи можуть області не приймати умови карантину.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено