Івано-Франківськ

Футзал. Олег Гуцуляк – кращий молодий гравець Кубку Львівщини

Один з найперспективніших гравців з Івано-Франківщини отримав заслужену відзнаку

Світлина від Roman Traiturak.

З 4 по 7 серпня 2020 року у м. Львів тривав традиційний представницький турнір з футзалу “Кубок Львівщини” в якому цьогоріч змагалося 6 провідних українських футзальних команд, в тому числі діючий чемпіон України херсонський “Продексім”.

Справжнім відкриттям турніру стала гра новачка хмельницього “Сокола” юного уродженця м. Коломия Олега Гуцуляка, який в 4 матчах зумів відзначитися одним забитим м’ячем та двома результативними передачами.

Організатори “Кубку Львівщини 2020”, незважаючи на 5 підсумкове місце, яке зайняла команда з Хмельницього, відзначили гру вихованця СДЮШОР “Прикарпаття” та нагородили нашого земляка призом “Кращий молодий гравець турніру”.

Досьє:

Олег Гуцуляк (26.09.2003) – вихованець Коломийського футболу (перший тренер – Василь Блясецький) з дитячих років вирізнявся яскравою технікою володіння м’ячем та бажанням грати у футбол. Був помічений селекціонерами «Буковини», де провів бронзовий для команди сезон U-15, проте через проблеми з документами виступав у чемпіонаті Чернівецької області. В 2018 році перейшов до складу івано-франківської команди, де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука. Швидкий гравець з хорошим баченням поля, полюбляє вести гру, розвиваючи атаки, володіє широким арсеналом оригінальних фінтів, які не боїться застосовувати в грі. Загалом на дитячо-юнацькому рівні в усіх офіційних змаганнях провів 53 матчі в яких відзначився 24 рази у воротах суперника. У футзалі виступав у складі коломийського “Прикарпаття”, ДЮФК “Надія-Прикарпаття” (Івано-Франківськ) та ФК “Угорники”. Діючий чемпіон України з футзалу U-17 в Першій Лізі. В 2020 році підписав перший професійний контракт з хмельницьким “Соколом”.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено