Івано-Франківськ

Прикарпаття – Черкащина – 4:1

Команда Рідного Краю перериває невтішну серію з 5 поразок поспіль

Світлина від Руслан Марцінків.

Футбол.Чемпіонат України. Перша ліга. 29 тур

7 серпня 2020 року, м. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”, без глядачів

МФК Прикарпаття (м. Івано-Франківськ) – ФК Черкащина (м. Черкаси) 4:1

Голи: Цурупин (52, автогол), Француз (56), Скляренко (73, автогол), Хома (79) – Лухтанов (87).

Прикарпаття: Андрій Новак, Тарас Бойко (Володимир Радульський),  Роман Бочкур, Роман Борисевич (Василь Дербах), Василь Француз, Микола Сікач, Василь Геник, Назарій Воробчак (Василь Цюцюра), Роман Кузьмин, Роман Дитко (Андрій Хома), Іван Сондей (Юрій Шпирка).

 

Після серії з п’яти поразок поспіль гравці Івано-Франківського “Прикарпаття” проявили той самий славнозвісний “прикарпатський дух” та перемогли головного аутсайдера чемпіонату ФК “Черкащину”.

Світлина від Руслан Марцінків.

Матч, який відбувався за шаленої спеки розпочався без особливої активності з боку обох команд, які вирішили розподілити свої сили на всю гру. В першій половині зустрічі найреальніший шанс відзначитися мали гості, але після “черпачка” нападника черкащан Нечая вже по порожнім воротам Андрія Новака фарт був на стороні івано-франківців.

Світлина від Руслан Марцінків.

На другий тайм гравці Команди Рідного Краю вийшли, як на останній бій і завдяки  точним передачам героя матчу Романа Кузьмина дуже швидко забили два м’ячі у ворота суперника. Такий хід подій змусив черкащан розкритися та більше атакувати, що призвело до ще двох пропущених ними голів.

Світлина від Руслан Марцінків.

Слід відзначити тонку передачу “прикарпатського Бекхема” Василя Геника, який змусив помилитися капітана “Черкащини” В’ячеслава Лухтанова. Також порадував молодий нападник “Прикарпаття” Андрій Хома, який забив перший гол у своїй професійній кар’єрі. Проте жирну крапку в матчі поставиви саме Лухтанова, який реабілітувався за свій автогол, метрів з 25 пробивши втомленого сонцем Новака.

Світлина від Руслан Марцінків.

Таким чином івано-франківська команда на 99,9 % убезпечила себе від стикових матчів за право у наступному сезоні виступати в Першій Лізі. В заключному турі чемпіонату 13 серпня “Прикарпаття” зустрінеться на виїзді з ФК “Гірник-Спорт” з м. Горішні Плавні Полтавської області.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено