Івано-Франківськ

“Навіщо Лемуру хвіст Чупакабри”: франківський драмтеатр створює інклюзивну виставу (ВІДЕО)

Франківський драмтеатр створює виставу - імерсивний мюзикл “Навіщо Лемуру хвіст Чупакабри”, у якій гратимуть професійні актори і люди з інвалідністю. 

Франківський драмтеатр показав репетицію вистави – “Навіщо Лемуру хвіст Чупакабри”.  Вистава є результатом проєкту «КОЛО – БО – РАЦІО!».

Люди з інвалідністю для багатьох існують наче в іншому вимірі, і не кожен із нас розуміє, як себе поводити, про що говорити, як реагувати.

Проєкт спрямований на дослідження реальності інклюзії не тільки в нашому суспільстві, але і в межах художнього простору.  У виставі гратимуть люди, котрі мають внутрішню потребу звернутися до глядача з великої сцени.

Всі вони цими днями активно відвідують майстер-класи, спілкуються з режисеркою театру, хормейстером, психологинею, хореографом, занурюючись у магічний світ театру.

 “Навіщо Лемуру хвіст Чупакабри” це вистава для сімейного перегляду. Вона про те, як ми бачимо світ, як відмовляємось від звичної картинки сприйняття, про зміни!, – розповідає режисерка вистави Роза Саркісян.

Як проходить репетиція подивилися і журналісти ПІК.

Читайте також:

Акторська школа (18+) у Івано-Франківську, або аматор – той, хто кохається в чомусь

“Середньовічна корабельня” на Дністрі

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено