Івано-Франківськ

Вибір ПІК: кіно і книга

Щовихідних ми радимо прибічникам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

Кіно
Сьогодні до перегляду рекомендуємо легкий розважальний фільм з розслідуванням –  “Ножі наголо”.

Get Knife

Фільм є сучасним детективним романом про розслідування вбивства, стрічка розповідає про невдале сімейне зібрання, яке порушує смерть голови родини, що стає причиною ведення слідства.

picture kadr iz filma nozhi 62211 s1

За дві години фільм захоплює, смішить і пропонує скласти свою версію того, що відбувається. Раян Джонсон вміло закрутив сюжет, розсипав купу відсилок на сучасну поп-культуру та місцями взявся відкрито кепкувати з глядачів, так що любителям детективів, втомленим від похмурих маніакальних сюжетів, має сподобатися.

Knives Out1

Завдяки акторському складу і бадьорому темпу фільму спостерігати за цим дійсно забавно. Незважаючи на те що хронометраж картини не вічний, всі провідні актори встигають представити своїх героїв, демонструючи їх основні якості. Місцями з цього виходить комедія, яка доводить, що детективу не обов’язково занурюватися в гнітючі фарби.

Книга

Франц Кафка “Оповідання”.

Кафка – це завжди відповіді на сотні питань, які тебе час від часу діймають. А у класиків можна знайти всі відповіді.

Щоправда, Кафка став персонажем Інтернет-мемів, тепер про нього “всі чули”, але далеко не всі читали, думаючи, що він пише про тлін, жах та інші стереотипи. Хоча, насправді…

kafka

  • “Перевтілення” – знайомство з Кафкою потрібно починати саме з цього твору. У оповіданні звична для письменника тема, безвихідність цього життя. Оповідання відкриває очі на нові сторони людської природи та стосунків.
  • “Вирок”– оповідання, що змушує міркувати і шукати приховані сенси.
  • “Голодар/Мистецтво голоду” – про те, як намагатися щоразу перемагати себе, наскільки б неможливим це не здавалося.

А загалом, про Кафку або: “ааа, ніяк, не моє”, або: “аааа, це геніально-геніально-геніально”. А ви читайте і вирішуйте, який Кафка для Вас.

Цікавого вам перегляду та читання!

Надія Дзінько

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено