Івано-Франківськ

Тепер церква ще більше застерігатиме прикарпатців від коронавірусу

Влада області буде покладатися на церкву в профілактичній просвітницькій роботі щодо поширення Covid-19.
Вчора голова ОДА Віталій Федорів зустрівся зі священнослужителями традиційних християнських конфесій. Обговорили варіанти спільного запобігання поширенню Covid-19, пише ПІК.
“В умовах, коли на Франківщині два райони перебувають в червоній зоні, і ще 5 в помаранчевій зоні, епідеміологічної небезпеки, важливо використовувати всі методи запобігання хворобі. Тим більше, що населення, на жаль, проявляє неприпустиму безпечність. З початку епідемії інспектори управління Держспоживслужби в Івано-Франківській області склали 580 протоколів про значні порушення епідеміологічних вимог. Ще понад 300 протоколів склали поліцейські. Але порушення продовжуються. Чим небезпечна така поведінка в умовах надзвичайної загрози, погодились роз’яснювати людям священники і за це їм можна тільки подякувати”, – сказав у розмові журналістам ПІК начальник обласного управління Держспоживслужби Роман Гурський.

На нараді зазначалося, що церква залишається тією інституцією, якій найбільше довіряють люди і куди вони звертаються у час непевності. Тому очільник Прикарпаття попросив представників церков долучитися до загальнодержавної інформаційної кампанії та здійснення широкомасштабної роз’яснювальної роботи щодо реальних загроз, які пов’язані із захворюванням на Covid-19.

До слова, учасники розмови говорили і про дотримання протиепідеміологічних заходів під час освячення фруктів на Свято Преображення Господнього та напередодні нового навчального року.

118002275 2735810726654239 6508976892126642243 o

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено