Івано-Франківськ

В Тлумацькому районі на ремонт дороги виділили 5 мільйонів гривень

В Олешанській ОТГ відремонтують дорогу "Озеряни - Делева".

Про це повідомляє Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття, пише ПІК.

“Добрий почин, що до нас, голів громад, дослухались в облдержадміністрації та виділили частину коштів на ремонт доріг. Днями ми розпочали реконструкцію вулиці Шевченка у селі Долина на ділянці дороги Озеряни – Делева. Згідно кошторису переможець тендеру мав зробити 1 км 200 метрів, а нам необхідно було закрити ще одну проблемну ділянку. Я став вести перемовини із представниками ПБС і домовились, що вони відремонтують нам додатково ще 400 метрів. Щоб здешевити роботу та відремонтувати більшу ділянку дороги, ми надали підряднику грейдер. Маючи свою ремонтну техніку, можна здешевлювати ремонтні роботи”, – розповів голова громади Богдан Двояк в ефірі Суспільного.

Також голова громади додав, за рахунок своєї спецтехніки в ОТГ здійснюють ремонт доріг самостійно. 

“Ми маємо набір власної ремонтної техніки: асфальтоукладач, бітумізатор, грейдер, екскаватор, каток. Ми в будь-який час готові самостійно здійснювати робити. Ми, як правило, два рази на рік робимо ямковий ремонт. Цього року із бюджету на такі дороги виділили 150 тисяч гривень – і відремонтувати 10 км доріг”, – зазначив він.

До слова, у понеділок,24 серпня мешканці 5 сіл району збираються перекрити рух транспорту на дорозі за напрямком “Тлумач – Городенка” з вимогою капітального ремонту доріг.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено