Івано-Франківськ

На ДТЕК Бурштинській ТЕС почали підготовку до зими: ремонтують енергоблок №8

Енергоблок №8 ДТЕК Бурштинської ТЕС з 15 серпня відключений від енергосистеми та виведений у плановий середній ремонт.

Provedennya pidgotovchyh robit pered pochatkom remontu pratsivnykamy GRE ta ... scaled

Основне завдання енергетиків – відновити електрофільтри для зменшення викидів в атмосферу та підготувати блок до надійної роботи в осінньо-зимовий період, повідомляє пресслужба ДТЕК, пише ПІК.

Загалом на енергоблоці №8 буде проведено ряд робіт, які дозволять усунути всі дефекти, пов’язані зі зношенням обладнання та запобігти його виходу з ладу у майбутньому.

«На восьмому блоці одним з основних завдань є відновлення стабільної роботи електрофільтрів. Ми робимо це систематично на всіх блоках задля того, щоб знизити викиди в атмосферу. Минулого року ми оновили 2 електрофільтри на двох енергоблоках. Загалом всі 12 блоків станції з електрофільтрами. Протягом останніх 8 років станція оновила вісім електрофільтрів. На трьох блоках ми їх повністю реконструювали. Завдяки цьому викиди забруднюючих речовин знизили в середньому у 30 разів – до 44 мг/м3, що відповідає європейським нормам», – розповів головний інженер ДТЕК Бурштинської ТЕС Олег Івахів.

Foto energoblok 8 4 scaled

Допомагають бурштинцям колеги – Галременерго та Інтеренергосервіс. Енергетики розуміють, що від роботи, яку вони зараз виконують, залежить їхня власна безпека на виробництві, стабільна робота станції в опалювальний період, а отже – світло та тепло в будинках українців взимку.

Pratsivnyky Galremenergo ta Interenergoservisu pered kotlom energobloku ... scaled

Ремонтом енергоблоку №8 енергетики Буртишнської ТЕС перейшли в актину фазу ремонтних робіт та підготовки підприємства до майбутнього опалювального періоду. Також до початку холодів бурштинці планують відремонтувати енергоблок №9.

Читайте також:

У Бурштині зведуть багатоповерхівку з парковкою

На автодорозі “Бурштин – Калуш” обмежать рух транспорту

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

 

 

 

 

Довідка

 

 

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

 

 

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

 

 

ДТЕК Енерго забезпечує замкнений цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена ​​потужність в генерації електроенергії – 13,5 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, сервісне обслуговування шахтного устаткування.

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено