Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 24 – 30 серпня

Для Раків наступний тиждень - переповнений дрібними справами. Скорпіонів можуть втягнути в небезпечні афери.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3

  • Овен

Думки ваші в цей період пов’язані або з роботою, або зі здоров’ям. Непоступливість, впертість і норовливість ускладнюють відносини з колегами та начальством. Можлива зміна місця або стилю роботи, посадове переміщення. Можливі і юридичні неприємності, виникнення непотрібних формальностей.

Для чоловіків напружений тиждень, складно управляти своєю фізичною силою і енергією. Зверніться за порадою до батька, мудрого керівника, авторитетної для вас людини і ви зможете уникнути неприємностей.

  • Телець

Зовнішня напружена обстановка принесе певні обмеження, але в цілому, тиждень для вас виявиться сприятливим. Направте свою енергію на власне життя, бережіть свою домівку і негатив не зможе проникнути в вашу сім’ю.

Намагайтеся спокійніше реагувати на будь-яку зміну в партнері. Якщо ви щось приховуєте від коханої людини, прийшов час про це поговорити і усунути причину хвилювань. Може виникнути необхідність вирішувати юридичні або правові питання, але краще відкласти все це до кінця тижня.

  • Близнюки

Настає сприятливий час для розв’язання сімейних питань, оформлення офіційних стосунків, шлюбних взаємин, договорів. Поїздки в цей час вдалі, особливо ділові, або за медичними показаннями, наприклад, в санаторій, на спеціалізований курорт.

Третя декада серпня для вас сприятлива, все виходить так, як ви запланували, якщо перед цим виконали необхідну роботу. Тиждень підходить для серйозних розмов з начальством, батьками, старшими родичами, можна прояснити питання, як давно вас тривожать.

  • Рак

У фізичному відношенні цей період є клоптким, можуть виникати затримки з документами, в дорозі. Тиждень переповнений дрібними справами, різними повідомленнями в месенджерах і інформацією.

Багато часу займають розмови про стан вашого здоров’я, збір інформації про здоров’я або консультації з фахівцями в цих областях. Ви можете отримати відомості, пов’язані з новою роботою або навчанням. Ваші ідеї та думки будуть сприйняті колегами, хоча можливі суперечки і необхідність коригувати проекти.

  • Лев

Навколишні схильні визнати ваші досягнення і таланти, а це, своєю чергою, поліпшить ваше становище в суспільстві. Багато часу займають питання, пов’язані з ресурсами, матеріальними цінностями, талантами. Можлива поява додаткових джерел заробітку, прихований дохід.

Водночас, не варто бути занадто приземленими, адже крім грошей є цінності іншого порядку – духовні. Цей тиждень досить напружений. Якщо щось пішло не за планом, задумайтеся, які у вас є інші важливі пріоритети, крім, грошових?

  • Діва

Вам властиво в цей період висловлювати особисту думку, яка може викликати бурхливу реакцію начальства або ваших опонентів. Заручіться підтримкою досвідчених старших колег, зверніться за порадою до батька або діда – вони допоможуть вийти з гідністю з неприємної ситуації і зберегти репутацію.

Поїздки в цей час, скоріше, будуть відбуватися по імпульсу, прийшла ідея в голову – зроблено: але це може призвести до багатьох непотрібних клопотів, які заважають основній роботі. Гарний час для досліджень, інтелектуальної роботи в самоті.

  • Терези

Правильно підібраний імідж, доброзичливість, дипломатичність, уміння знаходити підхід до людей, дотримання субординації, сприятимуть ефективному спілкуванню з вищестоящими, що допоможе просунутися у професійній діяльності. Можлива трансформація ділових взаємовідносин в особисті, романтичний зв’язок з начальником, відомою або високопоставленою особою.

Зустріч може відбутися при виконанні своїх посадових обов’язків і вплинути надалі на кар’єру. У цей період неможливо приховати якусь інформацію, особливо ту, яка може вас скомпрометувати.

  • Скорпіон

Імпульсивність дій, боротьба за кардинальні реформи на виробництві, в кар’єрі, підприємницьких справах, призводять до надмірних фізичних і психічних навантажень. Невдалий час для розв’язання назрілих

Підвищуються всілякі ризики, вас можуть намагатися втягнути в масштабні заходи або небезпечні афери. Будьте обережні при використанні різної техніки, водінні транспорту, проведенні дослідів та експериментів.

  • Стрілець

Воля і рішучість сприятимуть успіхам в справах, пов’язаних з питаннями кар’єри. Самооцінка і здатність реалізації власних амбіцій підвищаться. На перший план виступлять графіки роботи, розв’язання задач і виконання професійних обов’язків.

Нові ідеї знайдуть можливість практичної реалізації, якщо ви прислухаєтеся до рекомендацій фахівців і досвідчених колег. Вже наявні проєкти і сформовані плани можна буде впровадити завдяки додатково отриманій інформації, новому знайомству, використанню ділових зв’язків.

  • Козеріг

Можливі несподівані перешкоди, опір з боку вищестоящих або колег, що значно підриває вашу віру в себе, у власні сили і значимість. Скористайтеся цим часом для відпочинку або відокремленої роботи, планування, навчання. Знання та відомості, які ви отримаєте в цей період, відкладуться надовго, і ви зможете ними успішно скористатися.

Відповідний період для подачі службових записок або проєктів керівництву щодо реорганізації виробництва, з метою підвищення продуктивності праці, впровадження передових методів.

  • Водолій

Часто будете відчувати напругу, але якщо зможете самоорганізуватися і сконцентруватися, конструктивно і цілеспрямовано діяти, то досягнете певних успіхів, хоча це буде не просто. Можливі виплата або отримання боргів, позики, застосування або розвиток навичок, які допоможуть вам здобути незалежність у фінансових та інших відносинах.

Посилюється рішучість і сила волі, в зв’язку з чим ви станете занадто вимогливі і категоричні. Головне, не зіпсувати сприятливі можливості і використовувати ситуації з максимальною вигодою і користю.

  • Риби

Розмови, пов’язані з питаннями партнерства і взаємин, приносить в цю сферу нервозність, неуважність і дратівливість. Також виникають обставини, що сприяють дослідженням і розслідуванням, а також розумінню психологічних мотивів поведінки інших людей.

Цей тиждень є несприятливим для ділової сфери. Ймовірна підвищена конфліктність, зіткнення через ідеї і думки, ускладненість висловити свої інтереси і погляди. Краще відкласти походи в офіційні місця і державні структури.

Читайте також:

Із 24 серпня з Чернівців відміняють потяги — вони відправлятимуться зі Снятина

“Українська мадонна” – у Івано-Франківську влаштували фотовиставку (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено