Івано-Франківськ

Світ вітає Україну з Днем Незалежності

Нас привітали парламентарі Великої Британії, Норвегії, Румунії, Канади, Латвії, Португалії, Австралії, Швеції, Грузії, Польщі, Молдови та Німеччини.

Спільне звернення оприлюднив заступник голови групи дружби з Україною в парламенті Великої Британії Стюарт Макдональд у своєму мікроблозі в Twitter пише interfax-Україна, передає ПІК.

72 main

Парламентарі 12 країн Європейського Союзу і Співдружності націй на честь Дня Незалежності України виступили зі спільним зверненням. Вони запевнили Україну в своїй підтримці, а світовій спільноті нагадали про війну на Донбасі та анексію Криму.

У День Незалежності України ми запевняємо у нашій дружбі з українським народом. Ми поновимо наші зусилля з підтримки України та її союзників для досягнення миру“, – йдеться у зверненні.

Як зазначили парламентарі, незалежність і територіальна цілісність самої України і далі стикається з військовим втручанням з боку РФ. Україна стала черговою країною в Європі, чиї кордони було змінено силою.

Україна, воююча нація в континентальній Європі, не повинна бути забута у світі, де чимало проблем, що потребують міжнародної уваги“, – наголосили у зверненні.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено