Івано-Франківськ

Заступниця голови ОДА перевіряла наскільки освітні заклади Надвірнянщини доступні для учнів з інвалідністю (ФОТО)

25 серпня заступниця очільника Прикарпаття Світлана Онищук ознайомилися із забезпеченням доступності учнів з інвалідністю до навчальних закладів.

Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

118458768 998851087226451 6233230694523189702 n доступні умови для учнів з інвалідністю на Надвірнянщині

Заступниця голови ОДА Світлана Онищук відвідала Яремчанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 та Гаврилівський ліцей Переріслянської сільської ради об’єднаної територіальної громади Надвірнянської районної ради.

“Люди з інвалідністю – це не просто категорія людей. Це окремі життя, людські надії на те, що все буде добре. На їх долю випали нелегкі випробування. Нам потрібно консолідувати усі зусилля, щоб вони відчули себе повноцінними та потрібними. Для осіб з інвалідністю необхідно зробити все для того, щоб навчальні заклади були доступними”, – зазначила Світлана Онищук.

Також посадовиця зауважила, що питання створення безбар’єрного доступу осіб з інвалідністю до закладів освіти, у відповідності до державних будівельних норм, перебуває на контролі в органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

перевірка заступниці ОДА Світлани Онищук

доступність школи для учнів з інвалідністю

Додамо, що у Яремчанській школі завершуються будівельні роботи, які здійснюються в рамках Президенської програми “Велике будівництво” та проводиться капітальний ремонт будівель Гаврилівського ліцею, зокрема, утеплюються фасади, ремонтується дах та  проводиться заміна вікон, дверей і підлоги.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено