Івано-Франківськ

Саакашвілі заявив, що повертається до Грузії

Третій президент Грузії і глава виконкому Нацради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі заявив, що повертається в Грузію.

Про це Саакашвілі повідомив у Фейсбук, пише НВ.

“За ці сім років не було жодного дня, щоб я не цікавився справами в Грузії. Я знаю, що моя робота в якості президента не була марною, і багато з того, що ми зробили, збережено і сьогодні працює. Але коли я чую про події в Грузії, то точно знаю, що ми можемо жити набагато краще, і кожен грузин може бути значно багатшим. І разом у нас це вийде. Я повертаюся!”, – сказав Саакашвілі у відео-зверненні грузинською мовою.

Щодо України, Міхеіл Саакашвілі підкреслив, що наша країна, йогодругий дім”, який прийняв йоготаким, яким він є, без жодних умов і вимог”.

“Сьогодні було багато сумних коментарів з приводу моєї заяви по Грузії. Деякі мої друзі українці просто оплакують моє “прощання” з Україною. Хочу сказати їм: вище голову! Ми будемо боротися і в Грузії, і в Україні! Ми будемо перемагати і там, і там! Для мене долі двох наших країн нероздільні. Для мене це одна боротьба. І це буде одна спільна перемога!”,написав Саакашвілі у соцмережі.

У Грузії відреагували на таку заяву Міхеіла Саакашвілі.

“Ми, звичайно, вітаємо, якщо він знайде сили і прибуде до Грузії. Безсумнівно, на нього на кордоні чекає процедура затримання та, звичайно ж, грузинська в’язниця. Він знаходиться в розшуку, і вироки, які винесли проти нього кілька інстанцій, набули чинності. Він може потім їх переглянути, коли буде знаходитися в грузинській в’язниці”, – зазначила Міністр юстиції Грузії Теа Цулукіані, пише  Інтерфакс-Україна.

До слова, 31 жовтня у Грузії мають відбутися парламентські вибори.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено