Івано-Франківськ

Що робити коли не добрав балів на ЗНО?

Що робити тим, кому не вдалося потрапити у вимріяний виш?

Для  таких випускників Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника з 15 вересня оголошує набір на підготовче відділення за денною формою навчання за кошти фізичних, або юридичних осіб, пише ПІК.

Навчаючись на підготовчому відділенні Ви станете частиною великої університетської родини. Родзинкою цього навчання  є те, що ви , паралельно з підготовкою до ЗНО отримуєте диплом за робітничою спеціальністю кухаря, або офіціанта.

Хто може поступити на підготовче відділення університету?

На підготовче відділення університету приймаються вступники з повною загальною середньою освітою, які мають намір покращити свої результати ЗНО, а також випускники закордонних шкіл та учні шкіл екстернату.

В якій формі проходитимуть заняття і які пільги матимуть випускники?

Стаціонарне навчання проводиться у формі теоретичних занять та тестувань (проміжних та підсумкових),  а також практичних занять за профілем обраної спеціальності на базі навчально-виробничого комплексу університету.

Графік занять: з 9:00 по 3-4 пари щодня з понеділка по п’ятницю (передбачені Різдвяні канікули). Є можливість дистанційного навчання та проживання в гуртожитку.

За умови успішного складання підсумкової атестації випускники підготовчого відділення отримують право першочергового зарахування, а абітурієнти математично-природничих та інженерно-технічних напрямів підготовки мають можливість додатково отримати до 5% від загального рейтингового вступного балу.

Який перелік  документів подають слухачі?

  • копія паспорта або ID-карти;
  • копія ідентифікаційного коду;
  • копія Свідоцтва (Атестату) про здобуття повної загальної середньої освіти;
  • копії Сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти (якщо такі є);
  • 2 фото розміром 3х4 см.

Як можна контактувати батькам та учням?

Вхід з вул. Чорновола, каб. 108. Працівники готові надати Вам інформацію за тел.: (0342) 59-61-57, 0971608823, а також idpo@pnu.edu.ua

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено