Івано-Франківськ

Як ремонтуються дороги на Рожнятівщині перевіряв заступник голови ОДА (ФОТО)

У четвер в Рожнятівському районі побував заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Василь Івасик.

Заступник голови ОДА ознайомився з ремонтом доріг та будівництвом амбулаторії. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

Заступник голови ОДА інспектував дороги на Рожнятівщині

 

Заступник голови ОДА на Рожнятівщині

Посадовець спільно з керівництвом району оглянули хід виконання робіт на автомобільній дорозі  місцевого значення “Рожнятів-Липовиця”  в селі Нижній Струтин. Очікувана вартість ремонту цієї дороги складає 43 мільйони гривень. 

“В селі Ясень Василь Івасик оглянув автомобільну дорогу “Калуш- Осмолода”. Важливо, що проведено тендери на поточний дрібний ремонт автодороги Калуш-Осмолода загальною вартістю 1293,759 тисячі гривень, на капітальний ремонт автодороги  Калуш-Осмолода планують витратити 1334,014 тисячі гривень”, – йдеться у повідомленні.

В цьому ж селі чиновники оглянули будівництво модульної лікарської амбулаторії  кошторисною  вартістю понад 8 мільйонів гривень, у тому числі з медичної субвенції –  7833 тисячі гривень, співфінансування  з обласного бюджету – 93 тисячі гривень, з районного бюджету – 346,230 тисячі гривень, з бюджету Ясенської сільської ради – 230 тисячі гривень.

Заступник голови ОДА приїхав на Рлжнятівщину

заступник голови ОДА перевіряв ремонт доріг на Рожнятівщині

заступник голови ОДА з робочою поїздкою на Рожнятівщині

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено