Івано-Франківськ

Нові кисневі апарати отримали амбулаторії Ямницької ОТГ (ФОТО)

Придбали два кисневі концентратори місткістю 5 літрів на загальну суму 39000 гривень.

Керівництво Ямницької об’єднаної територіальної громади передало для потреб КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької ОТГ кисневі концентратори – апарати для виділення молекул кисню з атмосфери, їх концентрації і подачі у вигляді потоку чистого кисню.

Про це повідомляє сайт Ямницької ОТГ, пише ПІК.

IMG 4313 768x512 1 IMG 4018 768x512 1

Два кисневі концентратори місткістю  5  літрів на загальну суму 39000 грн. придбали за кошти Ямницької сільської ради ОТГ і передали для використання у роботі Ямницької та Павлівської амбулаторій КНП “ЦПМСД”. В умовах епідемії коронавірусу концентратор кисню дає можливість полегшити стан хворих на цю недугу, у яких порушується робота дихальної системи, надати допомогу до приїзду карети  “швидкої допомоги”.

Сільський голова Роман Крутий зазначив, що таке медичне обладнання є суттєвим для роботи персоналу КНП.

 “Ми продовжуємо підтримувати і покращувати матеріально-технічне забезпечення наших медичних закладів. Особливо це необхідно зараз, коли триває боротьба з коронавірусом. Звісно, хотілося б, щоби це обладнання не знадобилося у використанні, і щоби люди не хворіли. Проте розуміємо, що в умовах пандемії маємо забезпечити нашим мешканцям якісне медичне обслуговування і надати при потребі всю необхідну допомогу”, – наголосив Роман Крутий.

IMG 4015 768x512 1

   “Кисневі концентратори – дійсно потрібне обладнання. Адже у складній епідемічній ситуації зростає кількість захворювань на COVID-19, який вражає легені. Крім того, щодня до нас звертаються хворі з пневмоніями  та іншими хворобами дихальних шляхів, а кисневий концентратор – це  можливість полегшити стан пацієнтів в амбулаторних умовах.  Дихання газовою сумішшю, насиченою киснем,компенсує гіпоксію, яка розвивається  при дихальній і серцевій недостатності”,  – каже керівник КНП “ЦПМСД” Марина Островська.

концентратори кисню

IMG 4294 683x1024 1

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено