Івано-Франківськ

Серед боржників “Нафтоназу” підприємства Калуша та Івано-Франківська

Борги 98 підприємств теплоенергетики, в тому числі Калуша та Франківська ставлять під загрозу вчасний старт опалювального сезону.

Вчасний старт опалювального сезону в низці українських міст під загрозою через борги 98 виробників тепла. Про це повідомляє “Нафтогаз України”, пише ПІК.

Боржники Нафтогазу - Калуш та Франківськ

Серед боржників Івано-Франківської області — Калуш та Івано-Франківськ. ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”  боргує 688 018 гривень за договорами про реструктуризацію заборгованості. А Калуське КП “Водотеплосервіс” боргує 14 832 044 гривень заборгованості з виконання графіків погашення заборгованості та сплати поточного споживання. 

Рівень розрахунків калуського КП складає 89%, франківського — 85%. Щоб досягти рівня 90% оплати, “Водотеплосервіс” має сплатити 1 289 688 гривень, “Івано-Франківськтеплокомуненерго” — 67 529 354 гривень.

Щоб убезпечити своїх клієнтів та успішно увійти в опалювальний сезон, виробники тепла мають виконати обов’язкові умови постачання газу.

До таких умов належить підписання договору з Нафтогазом відповідно до законодавства, а також виконання однієї з наведених нижче умов: дотримання рівня розрахунків не нижче 90% (з урахуванням непрофінансованих пільг і субсидій та без урахування штрафних санкцій); або укладення з Нафтогазом та виконання договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ, або погодження з Нафтогазом та виконавчим органом місцевої ради графіку погашення заборгованості до 2021 року, його дотримання та сплата поточних платежів.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено