Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 7–13 вересня

У Скорпіонів можливі непорозуміння з партнерами, Ракам варто під час укладання угод заручатися підтримкою фахівців.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3Goroskop 5

Ваш гороскоп – добрий орієнтир, який може застерегти від небажаних кроків та допомогти зробити нагальні.

ОВЕН
Період супроводжується нервозністю, неуважністю і дратівливістю. Для розумової праці цей час є складним, творча робота дається Вам насилу. Ліпше не вступати в суперечки з офіційними органами й відкласти походи в офіційні організації.

У вас прокидається дух суперечності, Ви можете сказати речі, про які згодом пошкодуєте. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Для романтичних взаємин вересень сприятливий, сприяє пристрасним і динамічним взаєминам.

ТЕЛЕЦЬ
Виникають проблеми в ділових відносинах, спілкуванні, в особистій і соціальній сферах. У разі правильного підходу до ситуацій, неприємностей можна уникнути, якщо враховувати інтереси оточення й дослухатися до думки партнерів. Привернути увагу не складно, головне — утримати, зберегти повагу з боку інших людей.

Не реагуйте на провокації, проявляйте свої ліпші якості, рухайтеся, згідно з продуманим планом не поспішаючи, і тиждень виявиться для вас насиченим і цікавим. Особливого значення набувають суспільні зв’язки і діяльність, співпраця.

БЛИЗНЯТА
Сприятливий період для особистих і ділових взаємин. Відбувається активізація зв’язків із партнерами з минулого, можливо, доведеться робити вибір. Кохана людина або потенційний партнер прагне до душевного спілкування з вами.

Вашої енергії і оптимізму вистачить для того, щоб зміцнити ваші взаємини почуттям взаємодії і гармонії. Сприятливий період для любовних кроків, пояснень, планування сім’ї. Особисті й соціальні інтереси перебувають у згоді, тому приходить взаємне натхнення, посилюється задоволення від спільної діяльності.

РАК
Звузьте своє коло спілкування до мінімуму, під час укладання угод завжди слід заручатися підтримкою фахівців, перш ніж підписати важливі папери — уважно все читайте. Помилки частіше, ніж зазвичай, виникають під час роботи з документами або у розрахунках. Особливо це стосується бухгалтерських звітів.

Знижена здатність до об’єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки. Труднощі в контактах, сумбурність, що відбувається навколо вас, заважає в діловому житті, під час спілкування з начальством і офіційними організаціями.

ЛЕВ
В особистих стосунках присутня конкуренція, що може послужити причиною охолодження один до одного. Не реагуйте на провокації, будь-яку перешкоду сприймайте як сходинку, яку потрібно подолати.

Що менше емоційних рішень, то більше сприятливих можливостей ви отримуєте. Вдалий період для розв’язання проблем та усунення перешкод у любові та сімейних стосунках. У разі збільшення певних зусиль, вам вдасться значно гармонізувати цю сферу. В любовній сфері можливі несподівані повороти подій, яскраві переживання.

ДІВА
Сприятливий час для будь-яких справ і для взаємин, для творчої роботи, гармонійно відбувається спілкування  з коханою людиною. Однак слід бути дуже обережними зі складанням угод і не говорити нічого такого, що потім могло б бути витлумачене  інакше.

Остерігайтеся нерозумних витрат. Нагальні проблеми розв’язуються лише в партнерстві, а ідеальне виконання своїх обов’язків, приверне до вас увагу керівництва. Можливе деяке просування в кар’єрі, хоча конкуренція досить висока.

ТЕРЕЗИ
Для вас настає сприятливий період в багатьох сферах. Гармонії досягаєте в особистих і ділових взаєминах, успішна творча діяльність. Люди тягнуться до вас, прагнуть до душевного спілкування. Діти схильні прислухатися, відповідний час для усунення суперечностей, налагодження взаємин з рідними і близькими.

Ви здатні будь-яку ситуацію розглядати з різних точок зору, враховуючи водночас інтереси всіх зацікавлених сторін. Ці якості дозволяють вам виділитися серед інших людей і отримати додаткові сприятливі можливості.

СКОРПІОН
Надмірна гонитва за задоволеннями може зіпсувати ділові та сімейні стосунки. Можливі виробничі сварки, непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі.

Якщо правильно використовувати можливості цього періоду, сконцентруватися на цілях, їхньому коригуванні, то ваша сила волі, винахідливість і натиск дадуть вам можливість вдало вирішити ключові завдання. Скористайтеся цим часом для трансформації стилю і методів вашої роботи, взаємовідносин з партнерами, заміни всього застарілого і непотрібного.

СТРІЛЕЦЬ
Це час нових романтичних зустрічей, пристрасних і динамічних взаємин. Особисті й ділові відносини з представниками протилежної статі будуть успішними, а якщо до сих пір вони йшли не надто добре, то зараз обставини складаються вдало, щоб створити більш приємну атмосферу.

Більше виходьте у світ, беріть участь у громадських заходах. Не упускайте нагоди проявити творчі здібності, зробити оригінальний подарунок партнеру.

КОЗОРІГ
Активізуються питання перерозподілу власності або доходів, роботи багато, фінансові питання розв’язуються у вигідному для вас напрямку, хоча не можна сказати, що період легкий, зате продуктивний.

Усвідомлені, сильні духом Козороги можуть використовувати цей період для серйозних розмов з партнерами, особливо в професійній сфері. Дискусії можуть бути дуже конструктивними, якщо вистачить інтелектуальних і психічних сил не доводити процес до конфліктів.

ВОДОЛІЙ
Настав час взяти нарешті ініціативу в свої руки, щоб завоювати прихильність давно бажаного партнера. Ви будете перебувати в центрі уваги і задавати тон. Зможете енергійно взятися за справу, вирватися вперед, використовуючи власний досвід.

Фінансові операції будуть доведені до успішного завершення. Прагнення до творчої реалізації допоможе вам розв’язати багато проблем і завдань. Спорт, фізична праця, будь-яка діяльність, що вимагає застосування сили, рішучості, підприємливості доставить вам задоволення.

РИБИ
Громадська діяльність стомлює, складно знайти підтримку, заступництво і розуміння з боку впливових осіб. Соціальні та політичні розбіжності можуть вносити неприємності в любовну сферу. З’являються давні знайомі, з якими вас у минулому пов’язували романтичні або ділові відносини.

Може трапитися незвичайний поворот у відносинах із колегами і партнерами. Якщо Вам складно стримувати емоції, не варто починати серйозних розмов і з’ясування відносин.

  • Ваш гороскоп, друзі, має вас надихати. Якщо ви цього не відчуваєте – не переймайтеся.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

6 вересня: світати починає пізніше, а дні стають коротшими

АНОНС інтерв’ю з Василем Буджаком: за яких умов наші дороги будуть як в Польщі? (ВІДЕО)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено