Івано-Франківськ

Вчителі Прикарпаття скоро матимуть проблеми з зарплатою. Хто винен? (ВІДЕО)

Вчителі Прикарпаття констатують, що карантин суттєво ускладнює роботу педагогів, а тепер ще й прогнозують проблему зарплати.

Вчителі Прикарпаття завжди мали цю проблему. Але раніше в усьому винили Кабінет міністрів України.Тепер будуть мати претензії до місцевої влади, пише ПІК.

Про це йшлося сьогодні під час онлайн-наради, яку щотижня проводить голова ОДА Віталій Федорів з керівниками міст та районів, структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних управлінь і служб.

Директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович, повідомив, що центральна влада повністю виконує свої зобов’язання щодо надання освітньої субвенці областї. А ось частина міст та районів недопрацьовують у цьому напрямку. Учителі Прикарпаття за таких умов, якщо зараз не взятися за розвв’язння проблеми, в кінці року можуть не отримати заробітну плату у повному обсязі.

Докладніше дивіться у відео.

Як писала вчора ПІК, невтішний прогноз видав кандидат медичних наук, керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю, інфекціоніст Андрій Александріна.

Він вважає, що через неправильну підготовку правил для навчання під час пандемії – вже до кінця вересня всі школи України закриються. А ближче до кінця осені ситуація буде нагадувати події в Італії минулої весни. Про це медик розповів в інтерв’ю “Главкому”.

Читайте також:

“Вже до кінця вересня всі школи закриються”: інфекціоніст склав невтішний прогноз для України

Ваш гороскоп на тиждень: 7–13 вересня

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено