Івано-Франківськ

Круте одруження: дівчина з собачкою з Ухані + шеф Держміграційної служби України

Настя Зінченко, яка взимку разом з собачкою застрягла у "коронавірусному" Ухані, раптом знову стала героїнею українських топ-новин.

nastya scaled

Круте одруження. Зінченко має 23 роки, а Соколюк старший на 20 років. Позавчора йому виповнилося 43, фото: instagram.com. 

Обранцем дівчини, яка змогла виїхати з Китаю в Україну разом з песиком на прізвисько Мішель, став ні багато ні мало, а керівник Держміграційної служби Максим Соколюк, пише ПІК.

Власне, саме Соколюк організував весною евакуацію дівчини з Уханю. Він розповів історію їхнього знайомства.

“Все почалося 20.02.2020 з мого дзвінка в 10: 42 … Це був дзвінок дівчині, яку не евакуйовували в Україні, з питанням що і чому так сталося. З’ясування цього питання, допомога у вирішенні проблем і планування повернення додому в Україну перейшло згодом в особисте спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя і ставлення до подій “, – написав Соколюк у Фейсбуці.

Бурхливо розвивався  роман, коли Настя в кінці квітня повернулася на батьківщину. Після формальної зустрічі через кілька днів Соколюк написав дівчині вельми особистий лист в надії, що вона відповість.

І вона передзвонила чолові Міграційної служби. Тоді Настя була на самоізоляції в Херсоні у бабусі. Затіяла ремонт на кухні. Обранець тут же примчав і допоміг. Чим, власне, і підкорив Настю.

“За кілька тижнів я запропонував переїхати до Києва. Ми разом не розуміємо, що це було, як так сталося і зірки зійшлися на небі, але це любов, і ми щасливі. Моя любов і душа Анастасія Зінченко”, – зізнався Соколюк.

Однак є нюанс. У своєму першому пості про роман з Настею чиновник ні словом не обмовився, що він одружений.

Дані про його сім’ї є в електронній декларації за минулий рік. Коли люди в коментарях до публікації стали питати, а як же дружина, син і дочка, Соколюк заявив, що подав на розлучення в квітні, і з серпня вже розлучився.

zhena 1 scaled

  • Юлія Соколюк залишилася з двома дітьми, фото: facebook.com

Максим Соколюк був 19 років одружений на киянці Юлії. У пари двоє дітей – син Денис (14 років) і дочка Дарина (17 років). Хлопчик займається плаванням, а дівчинка – акторською майстерністю і навіть вже знімається в кіно. А у Юлії на сторінці в соціальній мережі “Фейсбук” з’явився дуже красномовний статус: “Для того щоб отримати ніж у спину, потрібно всього лише комусь цілком довіритися”.

Читайте також:

Оженився 54-річний заступник прем’єра Шмигаля пан Рєзніков

Гарне, світле місце: Гошівський монастир з висоти пташиного польоту (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

 

.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено