Івано-Франківськ

Прикарпатські вогнеборці за добу ліквідували чотири пожежі

Пожежі на Прикарпатті сталися в Косівському, Надвірнянському, Тисменицькому районах та Івано-Франківську.

Прикарпатським вогнеборцям вдалося ліквідувати дані пожежі. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Пожежі на Прикарпатті за добу, 4

  • 7 вересня о 17:37, в селі Старі Кути на Косівщині виникла пожежа покрівлі одноповерхового приватного будинку. Пожежниками врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – влучання блискавки.
  • О 23:08 в селі Лісна Тарновиця Надвірнянського району загорілася покрівлі господарської споруди в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі. Встановлено, що пожежа сталася через коротке замикання електропроводки.
  • 8 вересня, о 04:26 в селі Угринів Тисменицького району виникла пожежа газової труби на вводі до приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено газову трубу. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • 8 вересня о 00:10 в місті Івано-Франківську, на вулиці Чорновола горіло побутове сміття на відкритій території в сміттєвих контейнерах. Вогнем знищено побутове сміття.  Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено