Івано-Франківськ

Богдан розповів, що нашіптував Зеленському на вухо на знаменитому фото

Богдан під’юджував Зеленського на парі. Фото: opentv.media Андрій Богдан -колишній глава Офісу президента України- дав велике інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

27 main

Богдан під’юджував Зеленського на парі. Фото: opentv.media
Андрій Богдан -колишній глава Офісу президента України- дав велике інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону. У ньому він зізнався, що шепоче на вухо президентові Володимиру Зеленському на відомому знімку.

Інтерв’ю вийшло на YouTube-каналі “У гостях у Гордона”, пише ПІК.

За словами Богдана, він порадив главі держави укласти парі з мером Дніпра Борисом Філатовим з приводу реконструкції Центрального мосту.

“Візьми у нього дати і вдарся з ним об заклад, що він завершить до цієї дати будівництво. І якщо не побудує, то звільниться”, – передав суть нашіптування Богдан.

Нагадаємо, що Андрй Богдан  — український юрист, колишній голова Адміністрації Президента України (з 21 травня по 24 червня 2019 року). Голова Офісу Президента України з 25 червня 2019 року по 11 лютого 2020 року, відповідав за комунікацію, правові та політичні питання. В минулому — особистий адвокат олігарха Ігоря Коломойського.

За часів роботи в Офісі Президента Богдан хотів зіграти злий  “жарт” з іще одним мером. 24 липня 2019-го Богдан звернувся до Кабміну з проханням звільнити голову КМДА Віталія Кличка. Замість нього на цю посаду представники провладної партії Слуга народу планують призначити Олександра Ткаченка, директора каналу 1+1 (тепер Ткаченко міністр культури).

У відповідь Богдану Кличко відповів, що не залишатиме посади, а робитиме все, щоб відстояти місцеве самоврядування. Вибори мера Києва за законом мають відбутись 2020 року (25 жовтня).

До речі, Богдан – холостяк, але має чотири доньки.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено