Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на 14 – 20 вересня

Ракам астрологи радять відкинути на тиждень емоції, а Овнам - звернути увагу на особисте здоров'я.
Ваш гороскоп, панове

Ваш гороскоп на 14 – 20 вересня має стримувати від необдуманих кроків, пише ПІК.

ОВЕН

Хороший період для вирішення конфліктів і розбіжностей, можна багато чого змінити у своєму житті. Тиждень ідеально підходить для коригування та перегляду своєї діяльності, соціальної активності.

Варто звертати увагу на те, що говорять представники старшого покоління, керівники. Вони можуть вам дати цінну пораду, їх досвід допоможе вам уникнути невдач. Важкий період для хворих різними хронічними захворюваннями, – загострюються їх симптоми, погіршується перебіг хвороби. Тому, особливу увагу потрібно приділити своєму здоров’ю.

ТІЛЕЦЬ

Самовладання допоможе уникнути невдач і неприємностей, обдумано підходите до витрат і вкладень, витратами на задоволення і розваги. Підвищується здатність впливати на уми, створювати творчі проекти, проявляти активність у боротьбі за утвердження своїх інтересів і ідей.

Хороший період для аналізу наявних взаємовідносин, з’ясування питань, які не дають спокою і впевненості. Можливо відновлення особистих взаємин з давніми партнерами. Протягом цього тижня ви зрозумієте, з ким із партнерів вам дійсно добре і з ким вам по дорозі.

БЛИЗНЮКИ

Ви зможете зарядити оптимізмом своїх близьких, змусити повірити в свої сили навіть тих, хто знаходиться в депресії. Багато що виходить легко, без перешкод, але з іншого боку, це породжує лінь. В результаті – втрата шансів і можливостей.

Хороший період для досліджень, в тому числі для вирішення ділових і фінансових питань. Можливо надходження таємної інформації, незвичайних звісток, минулі події можуть нагадати про себе. Слушна нагода для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладання угод.

РАК

Для розумової праці даний період є несприятливим. Те саме можна сказати і щодо встановлення контактів з близькими людьми. Партнери можуть порушувати дані зобов’язання, службові обов’язки, а на громадських засадах заважати в особистому житті. Зараз не час для хитрощів. Ваш успіх ваш залежить від вашої чесності, самовладання і об’єктивності.

Відкиньте емоції, приймайте рішення з холодною головою. З’являються партнери з минулого, можливо, доведеться робити вибір, вирішувати – в яких стосунках ви здатні до взаємної підтримки, а які партнерські відносини себе зжили.

ЛЕВ

Безліч клопоту і дрібних справ не залишає місце для свята. Багато часу займають розмови про здоров’я, збір інформації або консультації з фахівцями в цих областях. Активізуються питання, пов’язані з роботою, можуть змінитися ваші обов’язки або напрямок діяльності. Категоричність і вимогливість повинні піти на другий план. В цьому випадку ви зможете розв’язати питання, які не вдавалося вирішити протягом тривалого часу.

Ви є лідером серед своїх друзів, товаришів по службі. Можливо, колектив або начальство покладе на Вас деякі обов’язки. Читайте також На три знаки Зодіаку незабаром чекає грошовий достаток – астрологи.

ДІВА

Вдалий період для розв’язання проблем та усунення перешкод в любові і сімейних стосунках. Любовні взаємини можуть змінити звичне життя вашу і вашого партнера. Якщо виховання дітей і їх розвиток викликають проблеми, скористайтеся цим періодом для зміцнення зв’язку з дітьми, затвердження батьківського авторитету.

Зростає тяга до естетичних задоволень, прагнення до пізнання мистецтва. Підвищується спокій, умиротворення, врівноваженість. Вдалі дні для розв’язання ділових питань, з’являються нові ідеї для творчого самовираження.

ТЕРЕЗИ

Розв’язання питань спільних фінансів, принесуть вам додаткові труднощі. Але красиві слова, красиві вчинки і те, що називають хорошими манерами, дозволяють добиватися від людей бажаного. В цей час зростає талант управління людьми за допомогою слова – ви здатні впливати на великі колективи людей.

Сприятливе відвідування різних громадських та культурних місць, де можна зустріти знайомих, поділитися з ними новинами, завести нові зв’язки. Ті, хто ще не обзавівся половиною, можуть сподіватися на романтичну зустріч, в тому числі з давніми партнерами.

СКОРПІОН

Скористайтеся цим часом для трансформації стилю і методів вашої роботи, взаємовідносин з партнерами, заміни всього застарілого і непотрібного. Слушна нагода для звернення в офіційні органи, державні структури.

Період сприятливий для того, щоб поліпшити, якісно змінити наявні любовні або сімейні стосунки, розірвати рутинні зв’язки, відкинути в своєму житті все, що на даному етапі, заважає вашому розвитку. Можлива трансформація дружби в любов. Нові взаємини можуть бути яскраві і пристрасні, але вони короткострокові.

СТРІЛЕЦЬ

Починається поступовий рух, розвиток, прояснюються перспективи, майбутнє стає зрозумілим. Обставини підштовхують вас до серйозних змін – від ремонту або переобладнання житла, до одруження, переїзду і т.п .

Це хороший період для пояснень з партнерами, з’ясування особистих і сімейних відносин. Проблеми можуть виникати через нестачу рішучості, необдуманість вчинків і невпевненості в своїх силах. Збільшується ймовірність неправильного розподілу коштів, тому утримайтеся від грошових вкладень і покупок.

КОЗЕРІГ

Впевненість і комфорт залежать від вашого емоційного стану. Намагайтеся не приймати ризикованих рішень, тому що велика ймовірність негативного результату, через що можна дійти до втрати довіри оточуючих. У вас можуть сформуватися занадто великі вимоги до життя,.

Вам може хотітися в обов’язковому порядку поліпшити своє становище, але поспішні дії і внутрішній неспокій призводить до помилкових дій, наслідком яких будуть фінансові втрати. Інтенсивна робота призводить до підвищеної конфліктності в особистих і сімейних відносинах.

ВОДОЛІЙ

Відбувається перевірка відносин на міцність, можлива поява давнього партнера, який послужить каталізатором оновлень. Протягом цього періоду зростає життєва сила, опірність різним захворюванням. Хороший період для укладення угод, реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури.

Ви також відчуєте підтримку співробітників. Використовуйте цей період також для планування, нарад, відповідальних виступів. Але будьте готові до того, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів.

РИБИ

Зведіть до мінімуму можливість особистих зіткнень. В цей період громадська діяльність приносить втрати ресурсів. Будьте пильні при складанні довірчих угод, не кажіть нічого такого, що потім може бути витлумачено інакше. При правильному використанні можливостей цього періоду, в сфері особистих взаємин відбуваються поліпшення або зберігається рівновага.

Відповідний період для того, щоб проаналізувати, як ви досягаєте своїх життєвих цілей. Хороший період для усунення протиріч, налагодження взаємин з рідними і близькими.

Читайте також:

Через укус змії в Карпатах чоловік опинився в реанімації

Щоб ваші паї не пропали, не легковажте – радить Мінюст України

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено