Івано-Франківськ

У Калуші третій день поспіль фіксують по 10 нових хворих на коронавірус

Калуш залишається в "червоній" зоні небезпеки щодо поширення хвороби. Долина від сьогодні вже у "жовтій".

Нові хворі на коронавірус у Калуші є щодня: 12 вересня – 10 осіб, 13 вересня – 10, 14 вересня станом на 9.00 теж зафіксували 10 нових випадків захворювання. Причому, в населених пунктах Калуського району за ці дні не було нові хворі на коронавірус не виявлені.

Про таку ситуацію свідчить щоденна офіційна інформація про перебіг епідеміологічної ситуації на території Калуської громади, яку оприлюднює міська рада, пише ПІК.

З початку пандемії на території міста та усієї громади району коронавірус вразив 2729 людей, з них 1737 – жителі Калуша. Одужали за весь період карантину 418 мешканців району (в т.ч 248 калушан). Померли в результаті захворювання на “ковід” 39 людей. За останні три дні летальних випадків не було. 

Чи нинішній рівень захворюваності і його тенденція дають надію на вихід Калуша з “червоної” зони, офіційно не пояснюють.

Нагадаємо, що у Долині та Долинському районі від сьогодні вже встановилии “жовтий” рівень небезпеки. Тому послабили багато карантинних вимог. Водночас Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Косівський та Тисменицький райони залишаються у “червоній” зоні.

Читайте також:

З ночі на 14-е вересня в Долині знімуть жорсткі каранинні обмеження

Нові карантинні зони: Франківськ залишається у червоній

Подивіться, що коронавірус робить з тілом людини (ВІДЕО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено