Івано-Франківськ

Освітня станція “Д”

Громадська організація «Інститут неформальної освіти» з вересня 2020 року до січня 2021 року реалізує проект «Освітня станція «Д».

Ця ініціатива спрямована на залучення до позитивної взаємодії та конструктивного обговорення соціальних тем молоді із малих міст Івано-Франківської області, формування діалогу між громадськими активістами західної, східної та південної України, пише  ПІК.

В межах цього проекту планується проведення:

  • 24 воркшопів «технології дебатів» у шести громадах Івано-Франківщини;
  • двох онлайн-бесід у форматі «15х4»;
  • дебатного онлайн турніру, який об’єднає учасників воркшопів та дебатерів південних і східних регіонів України;
  • «We.Forum», який включатиме дискусійні турніри, діалог, культурні заходи для учасників із Івано-Франківщини та запрошених учасників зі Сходу і Півдня України.

Цільові громади нашого проекту – Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський та Коломийський райони, а їхні жителі можуть стати активними учасниками даної ініціативи.

Детальна інформація знаходиться на сторінці громадської організації у Facebook.

Всі заходи проєкту проходитимуть із обов’язковим дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та обмежень відповідно до постанов Кабінету міністрів України.

До слова, проект «Освітня станція «Д» » організовує ГО «Інститут неформальної освіти» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено