Івано-Франківськ

Поліцейські розслідують підпал авто та приміщення недіючого магазину на Надвірнянщині (ФОТО)

За фактом пожежі легковика в Яремчі та приміщення недіючого магазину в Надвірнянському районі поліцейські розпочали кримінальні провадження.

 Поліцейськими проводяться заходи, спрямовані на встановлення зловмисників і притягнення їх до відповідальності. Про це пише поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

Сьогодні, 15 вересня, близько 1:30 до поліції Яремчанщини надійшло повідомлення від співробітники ДСНС, які повідомили про загорання автомобіля “ІЖ”.
“На місце події негайно виїхали правоохоронці які встановлюють причини загоряння автомобіля по вулиці Петраша, що в Яремчі. Попередня версія загорання – занесення стороннього джерела вогню невідомою особою. Під час пожежі вогонь частково пошкодив частину правої сторони легковика”, – йдеться у повідомленні.
Підпал авто у Яремче
Поліцейські розслідують підпал авто у Яремче
Ще одне повідомлення про ліквідацію пожежі приміщення недіючого магазину в с. Пнів, Надвірнянського району на лінію “102” надійшло близько 3 години ночі від рятувальників.
“В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що загорання відбулось внаслідок підпалу. Вогнем пошкоджено стіни будівлі”, – повідомляють правоохоронці.
Поліцейські розслідують пожежу магазину на Надвірнянщині
Поліцейські розслідують підпал недіючого магазину на Надвірнянщині
Поліцейські встановлюють можливих свідків події і встановлюють наявність камер відеоспостереження. Паліям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено