Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 21 – 27 вересня

У Водоліїв наступає хороший період для укладення угод, у Риб - сприятливий період для спілкування з коханою людиною.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3Goroskop 5 1

Ваш гороскоп на тиждень 21 – 27 вересня може надихнути, а може й засмутити. Але те, що він підказує можливий поворот подій – це вже корисна річ, пише ПІК.

Овен

“Всьому свій час” – цей принцип допоможе вам вийти зі складних ситуацій. Якщо цього не відбувається, то через перенапруження і неправильної емоційної реакції на події, можливі психосоматичні ускладнення. Але при розумному підході до нових обставин, можна багато чого змінити в своєму житті.

Період підходить для коригування і перегляду своєї діяльності, соціальної активності. Варто звертати увагу на те, що говорять представники старшого покоління, керівники. Вони можуть вам дати цінну пораду, їх досвід допоможе уникнути невдач. Тиждень несприятливий для відвідування офіційних інстанцій.

Тілець

Обставини складаються відповідним чином, щоб усунути протиріччя. Особисті взаємини можуть проходити випробування на міцність. Це тому, що багато людей стають критичними, нестриманими на слова, часто властиві крайнощі в рішеннях і вчинках. Можуть змінитися плани щодо поїздок, відряджень. Але це хороша можливість переглянути доцільність ваших планів, правильно розподілити час і черговість справ.

Протягом тижня, ви часто перебуваєте в центрі уваги, отримуєте захоплення оточуючих. Тому, щоб використати максимально можливості цього періоду, необхідно ідеально виглядати, не шкодувати грошей на зовнішність.

Близнюки

Багато що виходить легко, без перешкод. З іншого боку, велика кількість гармонійних аспектів породжує лінь. Часто виходить так, що люди при всіх сприятливих аспектах, приймають це як даність і сильно розслабляються. В результаті – втрата шансів і можливостей через лінь.

Починається хороший період для досліджень. В тому числі для вирішення ділових і фінансових питань. А також страхування, боргів, аліментів, спадщини. Можливе надходження таємної інформації. А також незвичайних звісток, минулі події можуть нагадати про себе. Вдалий час для будь-якого виду ділової та розумової діяльності, для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи, укладення угод.

Рак

Головний акцент в найближчий місячний місяць буде стояти на темах роботи, кар’єри і здоров’я. Впевненість і комфорт зараз, в першу чергу, залежать від ясності і порядку – не тільки в речах, але і в думках, емоціях. Це допоможе підтримувати себе в ресурсних і функціональних станах.

Для розумової праці даний період є несприятливим. Це ж відноситься і до встановлення контактів з близькими людьми: відсутність взаєморозуміння, помилки і сумніви стануть основними пунктами розбіжностей. Знижена здатність до об’єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки.

Лев

Велике значення в цей період приділяється комунікації та спілкуванню. Безліч клопоту і дрібних справ, не залишає місце святу. Багато часу займають розмови про здоров’я, збір інформації або консультації з фахівцями в цих областях.

Активізуються питання, пов’язані з роботою, можуть змінитися ваші обов’язки або напрямок діяльності. Категоричність і вимогливість повинні піти на другий план. В цьому випадку ви зможете розв’язати питання, які не вдавалося вирішити протягом тривалого часу. Сприятливий період для будь-яких справ і для взаємин, але намагайтеся вислуховувати опонента, будувати свою бесіду так, щоб партнеру було комфортно.

Діва

З’являються можливості поліпшити свої ділові, соціальні, фінансові взаємини, зробити їх більш ефективними, усуваючи все, що заважає. Відкриваються можливості для переходу на нові рівні у всіх сферах. Відсунуті на тривалий період справи, протягом тижня можуть бути благополучно дозволені.

Сприятливий час для планування довгострокових проектів. Можна очікувати заохочення від начальства, підвищення на посаді, привернути увагу впливових осіб, набути покровителів. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції, вирішення юридичних справ, правових питань.

Терези

Ви здатні будь-яку ситуацію розглядати з різних точок зору, враховуючи при цьому інтереси всіх зацікавлених сторін. Красиві слова і вчинки, поступливість і те, що називають хорошими манерами, дозволяють домогтися від людей бажаного. Зростає талант управління людьми за допомогою слова, ви здатні впливати на великі колективи людей.

У цей період ви стаєте дещо залежними від емоцій і уподобань, пристрасними, тому при виборі можете віддати свій голос улюбленцю. Але варто в діловій сфері все ж орієнтуватися на взаємну вигоду і користь, орієнтуватися на професійні якості людини, це допоможе уникнути помилок. .

Скорпіон

Якщо правильно використовувати можливості цього періоду, сконцентруватися на цілях, їхньому коригуванні, то ваша сила волі, винахідливість і натиск, дадуть вам можливість багато чого змінити в житті і вдало вирішити ключові завдання.

Скористайтеся цим часом для трансформації стилю і методів вашої роботи, взаємин з партнерами, заміни всього застарілого і непотрібного. Вдалий час для звернення в офіційні органи, державні структури. Період сприятливий для того, щоб поліпшити, якісно змінити свої любовні або сімейні стосунки.

Стрілець

Настає сприятливий період внутрішньої врівноваженості і гармонії. Дружні відносини стануть ще довірливішими, забезпечений успіх в суспільному житті, а також в любовних відносинах.. Люди мистецтва відчують спонукання до нових творчих робіт. Щоб повністю використовувати цей сприятливий період, необхідно якомога більше перебувати в суспільстві інших людей.

Більш вдало складаються ділові відносини з протилежною статтю. Можливий прибуток, невеликі премії від начальства. Для поправки здоров’я, зміцнення бадьорості духу і душевних сил, зняття напруги і накопичених негативних емоцій, добре б відвідати видовищні заходи.

Козеріг

Можливі неприємні звістки, плутанина в службових питаннях, порушення трудового розпорядку, транспортні проблеми, дрібні невдачі розхитують нервову систему. Збільшується ймовірність неправильного розподілу коштів. Активізуються питання перерозподілу власності або доходів, роботи досить багато. І хоч тиждень не легкий, він буде продуктивний.

Вдалий час для серйозних розмов з партнерами, особливо в професійній сфері. Важливо не пред’являти до оточуючих вас людей, занадто завищені вимоги, інакше можна втратити їх симпатію і повагу.

Водолій

Ви зможете подолати деякі перешкоди. Хороший період для укладення угод, реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури. Використовуйте цей період також для планування, нарад, відповідальних виступів. Але будьте готові до того, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів.

Якщо ви подолаєте цю напругу і грамотно відповісте на провокаційні питання, ви отримаєте серйозне просування в кар’єрі і визнання колективу. Гарний вплив в цей період дає заняття спортом і активним відпочинком. Ваша активність зростає, і це приваблює до вас партнерів протилежної статі.

Риби

Сприятливий період для творчої роботи, гармонійного спілкування з коханою людиною. Хороший період для усунення протиріч, налагодження взаємин з рідними і близькими. Можливе надходження таємної інформації, незвичайних звісток. Будь-який вид ділової та розумової діяльності, переговори з впливовими людьми, обговорення та виступи, приносять результати.

Можливі нові корисні зв’язки, незвичайний поворот у відносинах з колегами і партнерами. Значно підвищується ваша впевненість і надійність, а також з’являються шанси для вдалого завершення робіт і проектів. Це період, коли успіх залежить від вашої витримки, спокою і концентрації.

Ваш гороскоп на тиждень 21 – 27 вересня підказує, радить, попереждає.

Читайте також:

121 рік тому відбулася інтронізація владики Андрея Шептицького на єпископа Станіславівського (ФОТО)

Чи збільшилась кількість велосипедистів у Франківську?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено