Івано-Франківськ

Франківець Федір Хашалов допоміг Збірній України тріумфувати на чемпіонаті Європи (ФОТО)

Українська збірна з бодібілдингу та фітнесу підкорила чемпіонат Європи, який проходив з 16 до 21 вересня в іспанському місті Санта-Сусанна.

Континентальні змагання зібрали понад 400 атлетів та атлеток із 25 країн, пише ПІК.

В результаті українці взяли перше командне місце на чемпіонаті, загальнокомандне перше місце серед жінок, третє загальнокомандне серед чоловіків, а також перше загальнокомандне серед юніорів.

Також спортсмени здобули 12 золотих, дев’ять срібних і сім бронзових медалей у змаганнях чоловіків і жінок; дві золоті, срібну і бронзову в юніорів та юніорок; шість золотих, срібну і бронзову у ветеранів.

Приємно, що до тріумфу української збірної долучився й титулований франківчанин Федір Хашалов, якому не було рівних у змаганнях «Mens fitness open».

«Ми змусили аплодувати нашим успіхам на змагальній сцені весь світ. Двадцять разів лунав Гімн України на честь перемог спортсменів збірної України на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу-2020», – поділився враженнями від першості наш земляк.

«Напевно, одні з найдорожчих трофеїв в колекції ФББУ – це командні кубки, в завоюванні яких є частинка праці кожного члена великої і дружної сім’ї національної федерації», – додав Хашалов.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено