Івано-Франківськ

На Франківщині тривають заходи ANTYCOVID19 (ФОТО)

Проєкт "Підтримка ANTYCOVID19-заходів у 4 областях України".

Проєкт ANTYCOVID19 стартував минулого тижня за підтримки Fundacja Pomoc Maltańska – Maltańska Służba Medczna разом з Polska Pomoc. Про це повідомили на сторінці Мальтійської Служби допомоги Івано-Франківська у фейсбук, пише ПІК.

ANTYCOVID19 на Івано-Франківщині

Як повідомили в Мальтійській Службі допомоги, проєкт покликаний зменшити наслідки пандемії та зміцнити потенціал реагування суспільства на кризові ситуації. Проєкт ANTYCOVID19 охоплює 4 області Західної України, а саме Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької. У Франківську проєкт спрямований на інформування поліцейських, працівників комунального громадського транспорту, соціальної сфери та вчителів.

Саме ці групи перебувають у високій зоні ризику захворіти на Covid-19. Окрім постачання засобів особистого захисту і основного діагностичного устаткування провожиться підготовка в області превентивних дій, основної діагностики і процедур, пов’язаних з COVID19. Також представникам та представницям вказаних професій розкажуть про першу допомогу у станах загрози життю і здоров’ю.

ANTYCOVID19 на Прикарпаттізаходи ANTYCOVID19 в Івано-Франківську

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено