Івано-Франківськ

На Франківщині в «зеленій» зоні карантину тільки Верховинський район

Від сьогодні, 21 вересня, всі інші райони та обласний центр Прикарпаття перейшли у «помаранчеву» зону з пом'якшеними вимогами карантину.

В «зеленій” зоні коронавірусу перебуває на Прикарпатті тільки Верховинський район, в усіх інших хвороба не відступає.

Про це йшлося сьогодні на онлайн-нараді, яку щотижня проводить з керівництвом області голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів, повідомляє ПІК.

IMG 6624

«Проте, проблема поширення хвороби не відступає. За останні три доби найбільше нових випадків захворювання на коронавірус зафіксували в Івано-Франківську – 152, у Калуському та Тисменицькому районах – по 46 нових випадків «ковіду», – сказав головний державний санітарний лікар області Руслан Савчук.

Невтішну статистику навів також Володимир Дзьомбак – начальник управління організації медичної допомоги населенню та медицини катастроф.

«Найбільше хворих на «ковід» зареєстровано в Івано-Франківську та п’яти районах області: в Тисменицькому районі 957 випадків, у Калуському – 1062, у Коломийському 1163, У Косівському 861, у Надвірнянському 606 та у місті Івано-Франківську 3 840», – сказав Володимир Дзьомбак.

Серед інфікованих 412 дітей та 1079 медиків. Летальних випадків з початку пандемії – 280. Серед померлих 13 лікарів, серед дітей таких випадків немає. На жаль, останнім часом в загальному спостерігається тенденція до зростання кількості осіб, що не змогли подолати корона вірус. Зараз щодоби помирає 3-6 хворих. Найчастіше помирають хворі у віці з 50 до 69 років: зареєстрували 153 смерті.

Читайте також:

Covid-19 на Прикарпатті: за добу +156 випадків, 32 прикарпатці одужали, троє померли

Сьогодні в Івано-Франківську відновлять продаж квитків на поїзди

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено