Івано-Франківськ

У Погоні на Прикарпатті готуються до Міжнародної прощі

На прощу прибудуть тисячі прочан з різних областей України й закордону.

Міжнародна проща у Погоні відбудеться 10-11 жовтня.

Міжнародна проща у Погоні

Міжнародна проща у Погоні відбудеться 10-11 жовтня

Днями у Тисменицькій РДА за участі керівництва районної ради відбулося друге засідання організаційного комітету, щодо проведення 10-11 жовтня ХХV ювілейної Міжнародної прощі Вервиці за мир в Україні, єдність Церков та збереження християнських цінностей в Погінському монастирі Успіння Матері Божої, повідомляє Тисменицька РДА, пише ПІК.

DSC 0676

“В ході наради обговорили організаційно-підготовчі заходи щодо проведення духовного дійства, яке щороку збирає у Погоні прочан з різних областей України й закордону. Особливу увагу звернули на питання безпеки й умови перебування паломників, забезпечення людей питною водою та медичним обслуговуванням”, – йдеться у повідомленні.

У порядку денному була прблематика благоустрою і освітлення території святого місця, впорядкування транспортного та пішохідного руху.

Міжнародна проща у Погоні відбудеться в умовах карантину. З врахуванням цієї обставини Погінський монастир на своїй сторінц у фейсбуці публікує наступне:

Оскільки проща відбуватиметься в умовах карантинних обмежень, просимо Вас дотримуватись усіх приписів і застережень.

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції загальне харчування для прочан скасоване, тому подбайте про забезпечення себе необхідною їжею.Маска – обов’язковий засіб індивідуального захисту, подбайте про їх достатню кількість.

Для тих прочан, які не матимуть можливості взяти участь у прощі 10-11 жовтня 2020 року, буде забезпечена відеотрансляція на фейсбук-сторінці “Погінський монастир”.

ДОВІДКОВО: Монастир Успіння Матері Божої ЧСВВ — діючий чоловічий греко-католицький монастир Чину Св. Василія Великого у селі Погоня Тисменицького району Івано-Франківської області. У монастирі є чудотворна ікона Божої Матері.

Читайте також:

Люди Прикарпаття. Пасічна (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено