Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 28 вересня – 4 жовтня

Тельцям астрологи радять мати ідеальний вигляд, а Дівам - очікувати заохочення від начальства.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3Goroskop 5 1 1

Ваш гороскоп на тиждень з 28 вересня до 4 жовтня сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати.

ОВЕН

“Всьому свій час” — цей принцип допоможе вам вийти зі складних ситуацій. Ваша психічна сила вимагає виходу. Якщо цього не відбувається, то через перенапруження і неправильну емоційну реакцію на події можливі психосоматичні ускладнення.

Але в разі розумного підходу до обставин можна багато чого змінити у своєму житті. Варто звертати увагу на те, що говорять представники старшого покоління, керівники. Тиждень несприятливий для відвідування офіційних інстанцій.

ТЕЛЕЦЬ

Обставини складаються відповідним чином, щоб усунути суперечності. Особисті взаємини можуть проходити випробування на міцність, оскільки багато людей стають критичними, нестриманими у словах, часто властиві крайнощі в рішеннях і вчинках.

Можуть змінитися плани щодо поїздок, відряджень, але це хороша можливість переглянути доцільність ваших планів. Протягом тижня ви часто перебуваєте в центрі уваги. Тому, щоб використовувати максимально можливості цього періоду, необхідно мати ідеальний вигляд, не шкодувати грошей на зовнішність.

БЛИЗНЯТА

Багато що виходить легко, без перешкод. З іншого боку, велика кількість гармонійних аспектів породжує лінь. Не приймайте це як належне. Бо в результаті — втрата шансів і можливостей через лінь.

Починається хороший період для вирішення ділових і фінансових питань. А також для страхування, боргів, аліментів, спадщини. Слушна нагода для будь-якого виду ділової та розумової діяльності, для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладання угод.

РАК

Впевненість і комфорт зараз насамперед залежать від ясності й порядку — не тільки в речах, а й у думках, емоціях. Для розумової праці даний період є несприятливим.

Це саме можна сказати і щодо встановлення контактів з близькими людьми: відсутність взаєморозуміння, помилки і сумніви стануть основними пунктами розбіжностей. Знижено здатність до об’єктивної оцінки того, що відбувається. Тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки.

ЛЕВ

Надмір клопоту і дрібних справ, не залишають місце для свята. Багато часу займають розмови про здоров’я, збір інформації або консультації з фахівцями в цих сферах.

Активізуються питання, пов’язані з роботою, можуть змінитися ваші обов’язки або напрям діяльності. Категоричність і вимогливість повинні піти на другий план. Сприятливий період для будь-яких справ і для взаємин, але намагайтеся вислуховувати опонента, будувати свою бесіду так, щоб партнерові було комфортно.

ДІВА

З’являються можливості поліпшити свої ділові, соціальні, фінансові відносини, зробити їх більш ефективними, усуваючи все, що заважає. Відкриваються можливості для переходу на нові рівні в усіх сферах.

Буде сприятливий час для планування довгострокових проєктів. Можна очікувати заохочення від начальства, підвищення на посаді, прихильності впливових осіб, набуття покровителів. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції. Можливий певний прогрес у матеріальному значенні.

ТЕРЕЗИ

Красиві слова і вчинки, зовнішня поступливість і те, що називають хорошими манерами, дозволяють домагатися від людей бажаного. Зростає талант управління людьми за допомогою слова, ви здатні впливати на великі колективи.

У цей період ви стаєте трохи залежними від емоцій і прихильностей, а ще упередженими, тому під час вибору можете віддати свій голос улюбленцю. Але варто в діловій сфері все ж орієнтуватися на взаємну вигоду і користь, відзначати професійні якості людини, це допоможе уникнути помилок і шкодувань.

СКОРПІОН

Треба правильно використовувати можливості цього періоду. Сконцентруватися на цілях, їхньому коригуванні, і ваша сила волі, винахідливість дадуть вам можливість багато чого змінити в житті та вдало вирішити ключові завдання.

Слушна нагода для звернення в офіційні органи, державні структури. Період сприятливий для того, щоб поліпшити і якісно змінити свої любовні або сімейні стосунки, розірвати рутинні зв’язки.

СТРІЛЕЦЬ

Дружні стосунки стануть ще довірливішими. Забезпечать успіх у суспільному житті, а також у любовних стосунках. Люди мистецтва відчують спонуку до нових творчих робіт. Необхідно якомога більше перебувати в товаристві інших людей.

Більш вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Можливий прибуток, невеликі премії від начальства. Для поправки здоров’я, зміцнення бадьорості духу добре було б відвідати видовищні заходи.

КОЗОРІГ

Можливі неприємні звістки, плутанина в службових питаннях, порушення трудового розпорядку, транспортні проблеми, дрібні невдачі розхитують нервову систему. Збільшується ймовірність неправильного розподілу коштів.

Слушна нагода для серйозних розмов із партнерами, особливо в професійній сфері. Важливо не ставити до людей, які вас оточують, занадто завищені вимоги. Інакше можна втратити їхні симпатію і повагу. Дискусії можуть бути дуже конструктивними, якщо не доводити процес до конфліктів.

ВОДОЛІЙ

Ви зможете подолати певні перешкоди. Хороший період для укладення угод, реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури.

Але будьте готові до того, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів. Якщо ви подолаєте цю напругу і грамотно відповісте на провокаційні питання, отримаєте серйозний поступ у кар’єрі і визнання колективу. Хороший вплив у цей період дають заняття спортом і активним відпочинком. Також це сприятливий період для любовних побачень.

РИБИ

Сприятливий період для творчої роботи, гармонійні стосунки з коханою людиною. Хороший період для усунення суперечностей, налагодження взаємин з рідними і близькими. Можливі нові корисні зв’язки, незвичайний поворот у відносинах із колегами й партнерами.

Значно підвищується ваша впевненість і надійність, а також з’являються шанси для успішного завершення робіт і проєктів. Це період, коли успіх залежить від вашої витримки, спокою і концентрації.

Ваш гороскоп на тиждень з 28 вересня до 4 жовтня зібрав можливі позитиви та негативи. Але вірте у те, чого ваша душа бажає.

Читайте також:

Як у Франківську “Опіка ангела” допомагає батькам, які втратили дитину під час вагітності чи невдовзі після пологів

Голос соцмереж Прикарпаття: за що у Калуші дають 100 баксів, а в Болехові дві тумбочки

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено