Івано-Франківськ

Водія, який вчинив смертельну ДТП у Коломиї, засудили на два роки ув’язнення умовно (ФОТО)

Тоді, нагадаємо, 36-річний мешканець міста Калуша, керуючи автомобілем «Форд» рухаючись на автодорозі Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига», виїхав з другорядної на головну

Тоді, нагадаємо, 36-річний мешканець міста Калуша, керуючи автомобілем «Форд» рухаючись на автодорозі Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига», виїхав з другорядної на головну дорогу, де зіткнувся з вантажівкою марки «MAN» під керуванням 41 -річного мешканця Закарпатської області.

Останній рухався головною дорогою.

Внаслідок аварії 64-річна пасажирка «Форда», матір кермувальника, загинула на місці аварії, а водія з травмами доставили до лікувального закладу.

У судовому засідання Коломийського міського суду Івано-Франківської області водій пояснив, що «проявив неуважність, не врахував дорожню обстановку і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним, своєчасно не вжив заходів до зменшення швидкості руху аж до зупинки транспортного засобу, а виїхав на перехрестя, де вчинив зіткнення із сідловим тягачем».

«В результаті даної ДТП його мати отримала тілесні ушкодження від яких наступила смерть останньої.
Водій розкаюється та просить суворо не карати», – йдеться у матеріалах справи.

У підсумку, суд ухвалив визнати обвинуваченого вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогочо 2 ст. 286 КК України та призначити покарання у виді 3 (трьох) років позбавлення волі, з позбавленням права керування транспортними засобами на 1 (один) рік.

Але на підставі ст. 75 КК України звільнити водія від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі з випробовуванням, з іспитовим строком 2 (два) роки.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено