Івано-Франківськ

Авіакатастрофа під Харковом: у ДБР заявили, що двигун Ан-26 не відмовляв

У Державному бюро розслідувань заявили, що інформація про відмову лівого двигуна Ан-26, який зазнав аварії під Харковом, не відповідає дійсності.

Про це повідомляє Українська правда, пише ПІК.

“Була інформація щодо зниження тиску індикатора крутного моменту. А та інформація, яка звучить, що взагалі відмовив двигун, не відповідає дійсності”,- йдеться у повідомленні.

Разом з тим Борчаковський сказав, що всі ці обставини встановлюються в ході технічного розслідування головною інспекцією Міноборони.

До слова, раніше ДБР назвало чотири версії катастрофи літака. Серед них – технічна несправність агрегатів літака, неналежне виконання обов’язків членами екіпажу, неналежне виконання службових обов’язків особами, які були відповідальними за керування польотами, та неналежне технічне обслуговування літака. Члени сімей загиблих військовослужбовців внаслідок катастрофи Ан-26 отримають по 1 млн 576 тис. грн допомоги.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня у Харківській області поблизу Чугуєва під час тренувальних польотів зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого перебували 27 осіб – військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Вижив лише один курсант.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено