Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 5-11 жовтня

Тельцям астрологи радять рахувати гроші, не відходячи від каси, а Козерогам - займатися вирішенням юридичних проблем.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n

Ваш гороскоп на тиждень – від 5 до 11 жовтня – сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати, пише ПІК.

Овен

На початку тижня у Овнів буде багато страхів, прокинуться старі комплекси. З 7 числа зірки досить різко перебудуються на позитивний лад, тому Овни відчують приплив сил, радості, удачі.

Можна піти з головою в роботу, або як можна більше часу проводити з сім’єю і другою половинкою. Любителям усамітнення теж посміхнеться удача. Астрологи радять робити те, до чого у Овнів лежить душа. Решта буде не так вже й важливо.

Телець

Тельці відносяться до одних з найбільш самозакоханих Знаків Зодіаку. На цьому тижні в цьому немає нічого поганого. Головне, щоб самолюбство не переростало в марнославство і гординю. Зірки в значній мірі посилять чарівність Тельців, подарувавши їм удачу в любові.

У діловій і фінансовій сферах потрібно бути обережніше. Поки не варто здійснювати швидких і необдуманих покупок. Також астрологи радять рахувати гроші, не відходячи від каси, причому двічі. Можливий обман.

Близнюки

Понеділок і неділя для Близнюків будуть складними і одночасно важливими. Середина тижня для людей цього Знака буде сприятливою. Велика удача чекає Близнюків у творчій діяльності, а також в любові.

Це буде дуже важливий тиждень, на якому зірки розкриють безліч таємниць і проллють світло на важливі для цих людей питання. Це ідеальний час для пошуку нових захоплень, інтелектуального розвитку, отримання знань і вивчення мов.

Рак

Ракам можна сміливо відправлятися у відрядження або в поїздки особистого характеру. Зміна обстановки дуже добре позначиться на їх настрої і удачі. Корисно спілкування з емоційними людьми: вони будуть заряджати Раків сильною енергією.

Краще уникати розмов з провокаторами і агресорами. Найбільш яскравими та незабутніми днями тижня стануть п’ятниця і субота. В цей час зірки постараються допомогти Ракам в здійсненні їх мрії. Кінець тижня прекрасно підійде для романтики і початку нових відносин.

Лев

У Левів настає чарівний час, коли їх чекають великі перемоги. Необхідно лише підтримувати активність і не займатися глибоким самоаналізом. Найголовнішою сферою життя астрологи вважають любов.

У рідних стінах позитивний фон буде найпотужнішим. У роботі і бізнесі Левам також посміхнеться успіх, але для цього доведеться діяти. Щоб зберегти удачу, дотримуйтесь правил і приписів. Не варто порушувати внутрішні домовленості з самими собою: це загрожує переживаннями.

Діва

У Дів найважливішою стане любовна сфера та сфера відносин з друзями і родичами. У любові удача буде поряд з ними аж до четверга. У п’ятницю та суботу бажано призупинити пошуки і присвятити час собі.

Фінансовим талісманом для Дів стане їх найпотужніша інтуїція. Цим людям варто частіше прислухатися до свого серця. Найбільше потрібно побоюватися поспіху і необдуманих вчинків. У перші пару-трійку днів можна сміливо робити дорогі покупки.

Терези

Цього тижня для Терезів може початися нове життя. У такі періоди дуже важливо зберігати віру в себе, тому що сумніви небезпечні і можуть пустити вас по невірному шляху. Треба якомога швидше прийняти той факт, що на цьому тижні відбудеться глобальна перебудова енергії.

Астрологи радять звернути свої сили в те русло, яке Терези вважають найважливішим. Це може бути любов, справи, робота. Також експерти рекомендують частіше звертати увагу на різні дрібниці.

Скорпіон

Вплив космосу буде дуже сприятливим, особливо в понеділок, середу, четвер і неділю. У ці дні енергетика Скорпіонів буде особливо потужною. Їм вдасться вплинути на хід подій, на оточуючих людей.

У вівторок краще не ризикувати, не переходити в наступ. Потрібно вести свої справи спокійно, без зайвих нервів. Якщо домогтися успіху з першої спроби в якійсь справі не вийде, не варто звинувачувати в цьому оточуючих.

Стрілець

На цьому тижні астрологи радять Стрільцям частіше носити одяг, що підходить під колір очей. Це в значній мірі підсилить енергетику, допоможе в залученні удачі у всіх сферах.

Це буде дуже динамічний тиждень, на якому варто очистити робоче місце і власний будинок від мотлоху. Щоб не ставати магнітом для неприємностей, Стрільцям варто якомога менше спілкуватися з токсичними людьми і як можна частіше займатися улюбленою справою, творити добро і бути привітніше.

Козеріг

Єдине, чого Козерогам точно не варто робити на цьому тижні, так це спілкуватися з егоїстичними людьми, які думають лише про себе і свою вигоду. Особливо важливо це в справах і на роботі.

Зірки і планети генерують багато позитивної енергії, а також дають можливість Козерогам досягти успіху в колективній роботі. Саме тому краще обходити стороною тих, хто думає лише про себе. У першій половині тижня можна сміливо займатися вирішенням юридичних проблем і просувати нові ідеї на роботі.

Водолій

Водоліїв вже на самому початку тижня можуть очікувати приємні зміни. Не виключено, що життя поверне для цих людей в нове русло. Це буде дуже позитивний час, в який не можна сидіти склавши руки.

У сфері відносин можна проявляти креативність і нестандартний підхід. Це приверне протилежну стать. У справах і фінансовій сфері краще уникати безцеремонності і бути обережніше. Настає час прийняття важливих рішень, так що не відхиляйтеся від заданого напрямку.

Риби

У Риб настає сприятливий час для фінансової активності, роботи, просування нових ідей. Прийшов час для максимальної активності і рішучості. Великий успіх може розраховувати на тих, хто займається гуртовою працею.

Найскладнішими днями тижня стануть 7 і 8 жовтня. У ці дні краще не затримуватися на роботі і не йти з головою в домашні справи. Потрібно більше часу проводити поруч з близькими, спілкуватися. У ці два дні варто обмежити покупки.

Ваш гороскоп на на тиждень – від 5 до 11 жовтня зібрав можливі позитиви та негативи. Але вірте у те, чого ваша душа бажає.

Читайте також:

4 жовтня: свято вчителів та день відповідей на непоставлені запитання

З професійним святом, дорогий Учителю, наставнику, пораднику!

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено