Івано-Франківськ

Лише три райони Прикарпаття виконують свої зобов’язання перед бюджетом області

Із 14 бюджетів районів свої зобов'язання виконують лише три.

Це  Верховинський – 90,5 % (-4,4 млн. грн.), Косівський – 97,6 % (-2,0 млн. грн.) та Тисменицький – 98,7 % (-1,2 млн. грн). Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація, пише ПІК.

На Прикарпатті з 14 бюджетів районів, їх виконують лише три

Станом на 1 жовтня цього року надходження доходів до загального фонду зведеного бюджету області (без урахування міжбюджетних трансфертів) склали 4 619,3 млн. грн., і зросли у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 5,1 відс. або 224,7 млн. грн. Виконання затверджених планових показників з урахуванням змін складає 98,5 % або зведений бюджет області спочатку року недоотримав 70,6 млн. гривень.

“Враховуючи виконання планових показників щодо надходжень до обласного бюджету на поточний рік, маємо всі передумови для його повного виконання”, – зазначив голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

Що стосується об’єднаних територіальних громад, то з 33 бюджетів, їх виконання не забезпечено у 26, з них найбільше у Новицькій, Дзвиняцькій, Тлумацькій, Витвицькій, Спаській, Білоберізькій, Вигодській.

Окрім того, не виконані бюджети у м. Болехові – 92,8 %, м. Яремче – 93,9 %, м. Бурштині – 94,0 % та по обласному бюджету – 97,8 % (-16,4 млн. грн.).

До слова, загальний фонд місцевих бюджетів на сьогодні складає 2 955,2 млн. гривень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено