Івано-Франківськ

На 25 гектарах – жодного сусіда: новий маєток Ахметова під Києвом (ФОТО, ВІДЕО)

Понад п'ять років тут велися масштабні будівельні роботи в сосновому лісі неподалік Козина, який облюбували українські ВІПи.

photo5195236851659682104

Новий маєток Ахметова під Києвом – неприступна фортеця. Адже тут він проводить ділові переговори з першими особами країни. Про це повідомляє “Страна”, пише ПІК.

У свою нову резиденцію вже в’їхав найбагатший українець Рінат Ахметов. Минулого місяця він відзначив в новому будинку свій 54-й день народження.

“Маєток розкинувся на 25 гектарах землі, які оточені подвійним парканом. Крім основного будинку, а точніше – палацу, там розташовано ще кілька будівель. На ділянці є парковка, басейн, джакузі і купіль, кілька видів бань. Мармурові скульптури прикрашають основний триповерховий особняк. А поруч з ним два фонтани в античному стилі”, – пише Страна.

Земля Ахметова знаходиться трохи ближче до Українки, подалі від інших багатих і знаменитих мешканців Конча-Заспи. Навколо – густий сосновий ліс і жодного сусіда. На території все галявини встелені зеленими килимами з трави, на клумбах ландшафтний дизайн. Хоча ще в травні цього року двір був “лисим”, а на доріжках лежали залишки будматеріалів.

Новий маєток Ахметова під Києвом.

Читайте також:

“Прикарпаттяобленерго” оштрафували на 340 тисяч гривень

Івано-Франківська область отримала 5 сучасних апаратів ШВЛ від Фонду Ріната Ахметова та ДТЕК

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено