Івано-Франківськ

“Червона зона” по-новому: що очікує на Івано-Франківськ з 19 жовтня

Як вже повідомляв ПІК, починаючи від 19 жовтня місто Івано-Франківськ повернеться до "червоно зони".

Як запевнив міський голова Руслан Марцінків, Кабінет міністрів України прислухався до пропозицій міських голів, відтак, у повірянні з попередніми обмеженнями, на цей раз карантинні обмеження суттєво відрізнятимуться.

«Хочу подякувати Уряду, який врахував пропозиції міських голів. Справді, у “червоній зоні” діятиме ряд обмежень. Але вони не стосуватимуться наших закладів освіти та громадського транспорту. А також, потяги будуть курсувати у звичному режимі», – наголосив мер Франківська.

Відповідно, громадський транспорт працюватиме у звичному режимі (без вимоги спецперевезень), але із дотриманням режиму сидячих місць та маскового режиму. Крім того, усі торгівельна-розважальні також зможуть працювати.

«З понеділка, 19 жовтня, дитячі садочки також працюватимуть. Щодо шкіл, чекаю пропозиції від наших освітніх закладів, а також батьків. Ми й так планували зробити дистанційне навчання на час виборчої кампанії. Але це питання на розгляд громади. Чекаю від департаменту освіти свої пропозицій, що ми робимо із дистанційним навчанням, а також ваші пропозиції», – наголосив Марцінків.

Щодо обмежень, то вони стосуватимуться, насамперед, масових заходів (не більше 20-ти осіб). Окрім того, є обмеження у роботі кінотеатрів.

«Усі решта обмежень є зняті та дозволені. Це офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій», – додав міський голова.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено