Івано-Франківськ

На Прикарпатті викрито у наркоторгівлі організовану злочинну групу (ФОТО)

До складу злочинної групи входили п’ятеро осіб, двоє з них виявились мешканцями Прикарпаття.

Детективи, за процесуальним керівництвом обласної прокуратури, повідомили про підозру організатору та чотирьом учасникам організованої злочинної групи, яка займалась незаконним виготовленням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах.

Як повідомили в обласній поліції, в червні поточного року детективи слідчого управління ГУНП спільно з співробітниками УСБУ в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали наркоугрупування, яке займалося розповсюдженням наркотичних засобів та психотропних речовин на території Івано-Франківської та Львівської областей.

3 1

Під час слідства правоохоронці з’ясували, що зловмисники облаштували лабораторію для виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин в орендованому дачному будинку на Львівщині. Потенційним клієнтам збували ЛСД, МДМА, канабіс та амфетамін під час особистих зустрічей, а також поштою.

Усіх учасників організованої злочинної групи затримано, повідомлено їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено