Івано-Франківськ

“Підтримай наших воїнів”: 10-ї гірсько-штурмова бригада отримала допомогу (ВІДЕО)

На День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці колектив Центрального ринку Івано-Франківська привітав воїнів 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ в

На День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці колектив Центрального ринку Івано-Франківська привітав воїнів 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ в рамках започаткованої ініціативи «Підтримай наших воїнів».

Виконавчий директор Центрального ринку Геннадій Ахтирський передав заступнику начальника штабу капітану Ігору Велянику та командиру взводу гірсько-штурмової роти сержанту Ігору Сидору потужний та економний дизельний генератор, а також ряд необхідних інструментів на потреби бригади. Також він привітав усіх українських захисників та подякував за їхній чин і відвагу.

 «Ми виступили з ініціативою «Підтримай наших воїнів», яка є безстроковою. Сьогодні маю за честь передати від колективу подарунок нашим захисникам – славним «Едельвейсам». Наша мета – підтримати бійців ЗСУ, які сьомий рік продовжують боронити Україну від російських окупантів», – звернувся Геннадій Ахтирський.

Сьогоднішній захід є першим в рамках безстрокової ініціативи «Підтримай наших воїнів». Надалі Центральний ринок на постійній основі підтримуватиме захисників України.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено