Івано-Франківськ

У Долині ремонтують дороги: держава виділила 2 мільйони гривень

Прогноз погоди хороший, і є надія, що до кінця тижня роботи будуть завершені.

У Долині ремонтують дороги. Йдеться про вулиці Стуса, Чайковського, Зелену та Івасюка, насамперед, написав у Фейсбуці міський голова Володимир Гаразд, повідомляє ПІК.

“Червнева повінь наробила багато лиха у гірській місцевості Долинської ОТГ, у тому числі в історичній частині міста. Йдеться про вулиці Стуса, Чайковського, Зелену та Івасюка, насамперед”, – йдеться у повідомленні.

Автор додає, що за підтримки держави вдалося частково відновити найбільш постраждалі вулиці і дороги. Цьому передувала непроста і клопітка робота з паводковою документацією.  Далі  був період лобіювання  потреб міста в області, адже коштів завжди не вистачає… Однак, дякуючи народному депутату Олександру Матусевичу та керівництву ОДА  кошти надійшли і це дало можливість укласти угоди на виконання робіт з підрядчиками.

“Цього тижня виконавці приступили до роботи. Прогноз погоди хороший, і мешканці міста мають надію, що до кінця тижня роботи будуть завершені”, – наголошує голова.

Щодо коштів, то держава виділила на відновлення:
вул. Стуса – 603792,00 грн, вул. Зелена – 207832,00 грн, вул. Івасюка – 981856,00 грн, вул.Чайковського – 206520,00 грн.

У Долині ремонтують дороги і мають надію, що погода дозволить закінчити ремонт до кінця тижня.

Читайте також:

На Долинщині відремонтували міст (ФОТО)

На Верховинщині відкрили купальню (ВІДЕО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено