Івано-Франківськ

На Тернопільщині не всі дільниці відкрилися вчасно

За інформацією з офіційного сайту Національної поліції п’ять дільниць у Тернопільській області відкрилися із запізненням.

За інформацією від спостерігачки ОПОРИ виборча дільниця, що знаходиться на вулиці Чернівецька, о 8 годині ще проводила ранкове засідання, пише ПІК.

Дільнична виборча комісія, дільниці №611115, що розташована на вулиці Чернівецька у місті Тернополі, о 8 годині ранку ще проводила ранкове засідання. Відбувалася процедура підписання контрольних талонів та опускання їх у виборчі скриньки. Дільниця відкрилася приблизно на десять хвилин пізніше ніж вказано у частині 1 статті 117 Виборчого кодексу України. Таким чином у коридорі сформувалася черга із чотирьох громадян, які хотіли проголосувати.

За інформацією від спостерігача ОПОРИ, дільнична виборча комісія у селі Поплави Тернопільського району (дільниця №610764) розпочала ранкове засідання, за п’ятнадцять хвилин до відкриття дільниці. Однак дільниця для проведення голосування була відкрита вчасно.

За інформацією з офіційного сайту Національної поліції, станом на 8 ранку з незначним запізненням відкрилися 5 дільниць області, три в Тернополі та дві в Гусятинському районі.

Відповідно до частини 1 статті 117 Виборчого кодексу України голосування у день виборів та у день повторного голосування проводиться з 8 години до 20 години.

Слідкуйте за перебігом виборів-2020 на ПІК

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено