Івано-Франківськ

Бурштин: у міськраду проходять 7 партій. Щодо прізвища голови, то в ТВК ще тримають “інтригу”

Кандидат на пост очільника Бурштинської ОТГ Андрій Іваськів знає ім'я переможця.

У Франківську і Надвірній на двох дільницях перераховуватимуть голоси

У Бурштинську міськраду проходять представники 7 партій, свідчать попередні результати підрахунку голосів виборців, які брали участь у виборах 25 жовтня.

Про це у розмові з журналістом ПІК сказала голова Бурштинської міської територіальної виборчої комісії Світлана Каспрук.

“До Бурштинської міської ради, за попередніми даними, проходять сім партій: “Європейська Солідарність”, “Батьківщина”, “Удар”, “Платформа громад”, “За майбутнє”, “Слуга народу”, “Свобода”. Щодо визначення переможця серед кандидатів на пост міського голови, то ми ще не маємо остаточної інформації”, – сказала Світлана Каспрук.

Проте, кандидат на посаду голови Андрій Іваськів (на фото) знає, що приблизно на 100 голосів його обійшов Василь Андрієшин. Андрій Іваськів проходить у депутати Івано-Франківської обласної ради нового скликання від партії “Батьківщина”.

foto ivaskiv 1024x1024 1

  • Андрій Іваськів

maxresdefault 3

  • Василь Андрієшин

Нагадаємо, що 49-літній Іваськів є чинним депутатом Івано-Франкіської облради, секретарем постійної комісії з питань екології та раціонального природокористування. 60-літній Василь Андрієшин – депутат Галицької районної ради від партії Порошенка.

У Бурштинську міськраду проходять представники 7 партій.

Читайте також:

У Більшівцівській ОТГ на Прикарпатті переміг Василь Саноцький: обійшовся без наочної агітації та передвиборчих зустрічей

Голова Галицької районної ради Андрусяк вже майже голова Дубовецької ОТГ

У Рогатині пост голови ОТГ впевнено посяде пан Насалик

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegra

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено